Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nerede oturup kaç TL kira veriyorsunuz?

volkano39

Üye
Konular
174
Reaksiyonlar
10
Trakya da bir ilçede oturuyorum ev sahibi kirayı 15 bin yaptı sizce iyi midir?

Doğma büyüme İstanbul Beykoz'da oturuyorum kira da değiliz ev bizim.

Sorunuza gelecek olursak Trakya'da bir ilçede oturuyorsunuz çevrenizi bilemiyoruz ana cadde üzerinde mi iç kısımlarda mı oturuyorsunuz eviniz kaç oda vs vs diye uzar gider liste. Yani iyi mi kötü mü bilemeyiz.

15 yaşına kadar İstanbul / Bayrampaşa'da kiralık evde büyüdüm. Şimdi Eyüp Sultan ilçesinde 2 tane evimiz var. Birisinden (2+1) aylık 18.000 kira bedeli alıyoruz. /// Konuya gelirsek artık her şehirde kiralar tavan yapmış durumda. @Alman, beyin de belirttiği gibi evin konumu, çevresi, fiziksel özellikleri vs./// Bu detaylara göre , 15 bin lira iyi midir ? sorusunun cevabı değişkenlik gösterebilir.

Son düzenleme:
Şuanki kira olayları ev sahibi ne koparırsa kardır olduğundan doğru düzgün bir sonuca ulaşamazsınız

İnsanlar evlerini kiraya verip oranın geliriyle kendilerine yeni bi ev alıyorlar biz kiracılar onları mal sahibi yapıyoruz askari ücret 22 bin ben 22 bin kira ödüyorum evimde hiç abartı bir lüks değil Allah ev sahiplerine akıl fikir versin 22 bin ücret alan veya 16 bin emekli maaşı alan nasıl geçinsin Allah hepimize kolaylık versin bunlar hiç normal şeyler değil

Volkano önce senin detay vermen lazım. Yoksa bir işe yaramaz. Her ilde konum olarak iyi de kötü de ev var? Senin evin nerede? Ev yeni mi, eski mi? Dayalı, doşeli mi? Kat kaloriferi, klima var mı? Kaç o da kaç salon? Kiler var mı? Balkon var mı? Asansör var mı? Sorulmuş ama yine yanıt vermemişsin. 15.000 ama neden 15.000?

Trakya diyorsun? Istanbul mu, Tekirdağ mı? Kırklareli mi?

Üst Alt