Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne kadar özür oranı verilecek anlamadım..?

rrecep

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi icin hastane doktorlarinin yazdiklarini bi turlu ne oldugunu anlamadim.
Servikal opere %9 özur orani 3/5 kuvvet kaybi.
tablo 1.10 motor kayip c5%30-c6%35-c7%35 duyu kaybi c5%5-c6%8-c7%5 .
Dahiliye hiper tansiyon %10.
arastirdigima gore tablo 1.10 tablo 1.8 ve 1.9 la birlikte hesaplaniyormus. hesaplamayi bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.29 eylulde heyete girecem

Hastane heyeti işin içinden çıkamadığı için beni Adana çukurova tıp fakültesine sevk ettiler,ordan,%36 ftr den oran verdiler hiper tansiyondanda %10 toplamda %42 sürekli olarak vergi dairesine gönderilmiş,
sorgulamada gelir idaresi merkez sağlık kuruluna gönderilmiş 02/12/2015 tarihinde.
nekadar zamanda sonuçlanır ve bu rapor daki oran düşermi acaba,saygılar

rrecep

Sonucun olumlu olacağını umalım. İkinci bir hastane olduğundan zaten kıt oran verilmiştir, Ankara da uyacaktır.

Sonuç 2 ayda ancak çıkar.

Raporum ankara dan %42 olarak onaylanıp vergi indirim yazısı geldi.Sgk dan erken emeklilik başvurusunu yaptım çok şükür.Allah bu sıkıntıları çeken tüm arkadaşların yardımcısı olsun.

Üst Alt