Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne ehliyet veriyorlar ne de ÖTV'siz araba!?

2541

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar %50 görme engelli raporum var. Geçen hastaneye gittim sağlık raporu almak için ama görme oranının ehliyet için yetersiz olduğu söylendi. Yüzde elli orana ailemden birinin kullanması için araba alma hakkımda yok. Yani ne ehliyet nede ÖTV siz araba alabiliyorum. Bugün araştırma hastanesine gittim görme kaybı %90 olduğu söylendi yüzde elli den doksana çıkarabilirmiyim Teşekkürler

arkadaşım görme kaybın % 90 denmiş % 90 rapor vermezler kesinlikle eğer raporun eski ise düşme durumuda olabilir 2541

%90 görme engelli biri olarak benimde %50 raporum var.

Sana ehliyet vermemeleri normal....Ben hiç almaya kalkışmadım zaten...Senin canın önemsiz olabilir ancak başkasının canı seninkinden daha kıymetlidir. O yüzden boşuna uğraşma....Mantık çercevesinde bir şeyler isteyin.

Arkadaşlar benim %50 görme engelli raporum var. Ehliyet için sağlık raporu almaya gittim. Ancak haklı olarak vermediler e diğer türlü benim yerime kullanılacak ÖTV indirimli araba da alamıyorum. Peki nasıl olacak hiçbir şekilde Araba sahibi olamayacağım.

Üst Alt