Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myotoni konjenita hastasıyım. %64 raporum var. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

mazel02

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
herkese selam.sayın oturan boğa merhaba.uzun bir mücadele sonucu 2. derecede vergi indirimden (oran 64) faydalanacağım karar yazısı 06/10/2001 tarihinde bana ulaştırıldı.hastalığım myotoni konjenita.bu rahatsızlığımdan dolayı engelli araba alabilir miyim?ötv indiriminden faydalanabilirm,iyim?normal olarak araba kullanıyurum.vucudumda görünür bir sakatlık yok.ama kol ve bacaklarımda daima bir ağırlılık var.ilk başlarda çok yavaş hareket edebiliyurum.sonra yürüdükçe veya hareket ettikçe açılıyurum.2008 yılında e sınıfı ehliyet aldım.e sınıf ehliyetimi h sınıfına nasıl değiştiririm?bu konuda cevap verirseniz sevinirim

E sınıfı sürücü belgenizi H sınıfına dönüştürmek için Ehliyet raporu vermeye yetkili hastaneye müracaat ediyorsunuz.
Şanlıurfa da bulunan şu aşağıdaki hastanelerden birine müracaat etmeniz gerekli..

Şanlıurfa - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şanlıurfa - Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi
Şanlıurfa - Siverek Devlet Hastanesi
Şanlıurfa - Viranşehir Devlet Hastanesi
Şanlıurfa - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

H sınıfı sürücü belgesi almak ÖTV muafiyetinden faydalanacaksınız anlamına gelmez.Ehliyet için müracaatınız da ÖTV den faydalanıp faydalanamayacağını da değerlendirilmesini isteyin.

verdiğiniz bilgiler için teşekürler.ötv indirimi için hastaneye başvurdum.sonuç bayramdan sonra.eğer ötv indiriminden faydalanırsam e sınıfı ehliyetimi h sınıfına dönüştürmem gerekir mi?vucudumda görünürde bir sakatlık olmadığından sağlık kurulundaki memur h sınıfı ehliyeti alamasın ' boşuna uğraşma 'dedi. ötv indirimi için bana verilecek raporla araba aldığımda ötv indiriminden faydalanabilirmiyim?

Ahmet bey birşey merak ettim,bu yüzde 64 oranını sadece myotoni congenita hastalığınızdan mı aldınız?yoksa yanı sıra olan başka hastalığınızda var mı?bir de yaşınız kaç acaba?

merhaba fatih bey.% 64 oranlı raporu myotoni congenita hastalığından dolayı aldım.oranı ankara belirledi.birde boyun fıtığı var bende.başka da bir şikayetim yok çok şükür.yaşım da 39

ahmet bey ötv muhafiyet işleminiz gerçekleşti mi?

Üst Alt