Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myastenia Gravis ile ilgili tedavi deneyimlerinizi yazar mısınız?

Hacer2012

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mg tanısı almış, tedavi gören veya bu hastalığı tedaviyle gerileten birileri varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?

merhaba Hacer , öncelikle moralini bozma.İlk tanı konulduğunda MG yanlış kondu bende kanserimin tipi timik karsinoma ve ikisi hep yanyana ortaya çıkarmış .kemoterapi bitti 1.5 sene sonra MG benzeri başka bir hastalığa yakalandım yine suçlu kanser .ivig alıyorum düzenli ilk zamanlar yüksek kortizon ve başka daha ilaçlar.kas güçsüzlüğü bundna mı lupustan mı ayrım artık yapamıyorum ama bu benim özelimde.

MG olanlarda ivig iyi sonuçlar veriyor .fizik tedavi ve medikal tedavi ve moral ÇOK DAHA İYİ OLACAKSIN .HEP 5-6 AY SONRASINI DÜŞÜN

Kanser taraması denilen bazı testler yapıldı sonuçlar kanser olmadığını söylüyordu. Yeterli test yapıldı mı bilmiyorum, 1 yıl yüksek kortizon mestinon ve ivig bir arada, şimdi kortizon mestinon ve imuran ile tedavi devam ediyor. Tam olmuyor sanki yanlış giden birşeyler var gibi. Belki iyileşemiyor olmak dengemi bozuyor. Bu hastalığı olanlarda durum nasıl merak ediyorum. Ben sürekli yeni birşeylerle karşılaşıyorum çünkü. Cevap için teşekkür ederim bu arada, sizede geçmiş olsun.

Üst Alt