Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MüzeKart uygulamasından engelli raporumu nasıl işlerim?

anonymous

Aktif Üye
Konular
357
Reaksiyonlar
465
Müze kart uygulamasını indirdim ve bilgilerimi doldurdum ama engelli belgemi yükleyeceğim kısım yok. Bunu nasıl yaparım?

Hocam aile bakanlığından aldığınız engelli kimliği ile kapıdan müzeye geçiş yapabiliyorsunuz. Müze kart çıkarmanıza gerek yok diye biliyorum.

@anonymous, Aile ve sosyal Bakanlığı kartınıza eğer refakatçi li yazıyorsa hem sen hem refakatçi niz ücretsiz gezebilirsin refakatçi li yazmazsa sırf siz gezersiniz

Engelli olan kardeş anne baba bunlardan biriyle gitme hakkı var. Müze karts gerek yok engelli kimlik yeter. O olmasadw olur . Engelli mobil indirin orada r devlet ile giriş yapınca engelli kimliği belgesi oluyor göstersenizde yeter

@Artı_Noksan, Kartında refakatçi kullanım hakkı vardır yazıyorsa olur ancak görevli insaflıysa geç diyebilir yht ye git refakatçi hakkın yoksa refakatçi ne bilet verirmi bedava

eger barkodlu yenı raporun edevlette gorunuyor sa muzelere girerken edevletten muze kart kısmına tıklayınca zaten 20 saniyelik engellı muze kart karekodu olusturuyor. Onu okutunca ıstedıgın muzeye girersin

Üst Alt