Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Murat Yayınları EKPSS deneme sınavının cevap anahtarları yanlış!

Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar murat yayınları ekpss deneme sınavı aldım 5 li set. heyecanla çözmeye başladım, Türkçeden 15 de 15 yapan ben, cevap anahtarından kontrol edince sadece 4 doğru yapabilmişim. iyice Bi kontrol ettim cevap anahtarı yanlış.

Murat yayinlari yanlis, akilli adam basim yili eski cagdas sormus askeri yargitay sormus genel kultur 2013 sorulari...zaten elimizde dogru durust kaynak yok o kadar para veriyoruz. Hic mi editorleri yok bu kitaplari yayinlayanlarin? Aksam aksam sinir oldum. Kimse de bisey yazmamis

işimiz çok zor çok. ne kadar çalışırsak çalışalım, bu yanlışları da yenmemiz gerek.

Yediiklim,süvari ve filozif yayinlarinin denemeleri çok uygun.oneririm.

kbenly yediiklim ve filozof var bende. Yalniz filozof yesil kapakli lise ve onlisans yaziyo uzerinde onun lisansini bulamadim. Suvariyi almali miyim sizce lisans icin?

Evet, Murat Yayınları Deneme setinin yanlış olduğunu ben de farkettim. Denemeleri olduğu gibi çöpe attım.

Yargı yayınları deneme setini mutlaka çözün. Gerçekten harika derlemişler. Helal olsun.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt