Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV istisnası için dilekçe örneği var mı?

mgunduz

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

ÖTV istisnasından faydalanarak araç aldım. Araç otomatik vites ve 35.04 tadilatı mevcut. ANCAK sistemde MTV gözüküyor. Internet vergi dairesi üzerinden dilekçe vererek düzeltilmesini isteyeceğim.

DİLEKÇE örneği var mıdır? Prosedür nasıl olmalı?

vergi dairesinde hazır dilekce bulunuyor siz sadece gerekli yerleri dolduruyorsunuz

MTV muafiyet için; vergi dairesine gittiğinizde(Taksi ve dolmuş soforlerinden yeri öğrenebilirsiniz MTV yatırılan ve itiraz edilen daire deyin)

ruhsat, kimlik ve rapor fotokopisi çekin. aslı gösterip fotokopisi verin.

gittiğinizde Özürlüler birimi var orayı sorun: işiniz forum doldurmak dahil 5 dakikada halledilir.

cahilliğimizi bağışla ağa..
nerden başlayacağız? forum doldurma bulamadıım..

İnternetten İnteraktif vergi dairesine girin oradan halledin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ivd.gib.gov.tr den hallettim. Yalnız tertibatla ilgili bilgi istemedi. Sadece engelli sağlık raporunun numarası ve tarih bilgisini istedi. ?? ötvden muaf olan araç için mtv muafiyeti hep bu şekilde mi oluyor ?

Allah devletimize zeval vermesin. ivd.gib.gov.tr de alt menülerinden ötv istisnalı aracın mtv istisna talebi diye matbu bir dilekçeyi doldurdum. yarım saat içinde işleme alındı. MTV gözükmüyor artık. Vergi Dairesi elinizin altında

Mr.No

estf , yukarda arkadas yazmış.
ezbere bilmiyorum, talep dilekçe sekmesinden muafiyet olanı seçiyoruk sanırım.

Üst Alt