Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV indiriminden yararlanmak için hastaneden alınan rapor yeterli mi?

SERDAR0139

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

ben vergi indiriminden faydalanmak için vergi dairesinden aldığım yazıyla birlikte gittiğim hastahaneden %40 oranında rapor aldım ve rapor bakanlığa gönderildi.evissten kontrol ettiğimde 27.11.2015 rapor bakanlığa gönderildi yazıyor.

benim sorum şu olacak.daha önce e devletten baktığımda motorlu taşıt vergisi borcumun ne kadar olduğu gözüküyordu.2 gündür baktığımda vergi borcunuz yoktur yazıyor.acaba neyle alakalı olabilir.
mtv den faydanlanmak için hastahaneden aldığımız rapor yeterlimi yoksa bu raporun ankarada %40 altına düşürülmeden onaylanması şartmı.başbakanlık kartı aldım onunlada alakalı olabilirmi.yorumlarınız için teşekkürler.

Hayır aracı yeni almadım.engelli raporumu almadan önce satın almış olduğum mtv sini ödediğim bir motorsikletim var.

arkadaşlar bende araç almadan önce vergi dairesine rapor ws gönderdim II dereceden indirim aldım. şimdi otomatik olarak mtv den muaf olmuş oluyor muyum ?

MTV'den muafiyet için aracınıza gerekli donanımları taktırıp makina mühendisine tadilat ile ilgili projenizi çizdirmeniz vs. vs. yaptırıp vergi dairesinin kabulüne sunmanız gerekir. Kendi kendine MTV'den düşürülmezsiniz. Daha detaylı bilgiyi forumun arama kısmına "MTV muafiyeti" yazarak çıkan sonuçlardan bulabilirsiniz.

Üst Alt