Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorsiklet kullandığım için ceza kestiler?

funkiss

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar h (otomobil için) ehliyetim var ama Sepetli motorsiklet kullanıyorum dün trafik polisi durdurdu a2 sınıfı ehliyetini olmadığı için 1600 TL ceza kesti.engelliler bildiğim kadarıyla a2 sınıfı ehliyet alamamaktadırlar motor surebilmem için hangi ehliyeti alman gerekiyor yardımcı olur musunuz.

Motorun engelli aracın olarak kayıtlı mı ?
Ruhsatta belirtilmiş bir ibaresi var mı ?

Hayır kayıtlı değil ben sadece engelli birey motorsiklet kullanabiliyor mu kullanabiliyorsa hangi ehliyeti alması gerekir siirt ve batmanda bütün sürücü kurslarıyla gorustum ehliyeti veren yok

funkiss; aşağıdaki linklere bir göz at belki biraz fikir verebilir sana.

http://www.engelliler.biz/forum/oze...ifi-ehliyet-sahibiyim-a2-almak-istiyorum.html

http://www.engelliler.biz/forum/oze...-h-sinifi-motosiklet-ehliyeti-alamiyorum.html

yoğun uğraşlarım hertürlü resmi kurumla görüşmelerim neticesinde h+a2 motorsiklet ehliyeti alamayacağımı hastaneden heyet raporu aldıktan sonra kursa başvurup h+motorsiklet sürücüsü ehliyeti alabileceğimi söylediler.benimgibi boşuna kursa a2 için başvuru yapma benn başvuru yapıtığımda kurs a2 alabileceğimi söyledi bende sınava girdim direkdsiyona girdim hepsini kazandım trafikten ehliyet için başvuraya gittim parayı birgüzel yatırdım ama sonuç ehliyet alamiyacağımı söyleyip ehliyetimi iptal ettiler.emniyet müdürlüğüne yapmış olduğum başvuruda bana h+motorsiklet sürücüsü ehliyeti vericeklerini söylediler bu ehliyet 2 tekerli motorsiklet kullanamıyor 3 teker ve daha fazlası için geçerlidir .bilgi almak isteyenler cepten ariyabilirler 5334957894

tigér

TSK ederim 1 senedir aradığım cvbi burada nihayet gördüm eyw.

Üst Alt