Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Morbit obezite ve femur adolesan koksa vara nedeni ile dış rotasyon oranı?

obez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Morbit obezite ve femur adolesan koksa vara nedeni ile olduğum ameliyattan kalan dış rotasyon mevcut sağ bacağımda 180 kilo civarındayım ve boyum 181
sağ bacağımda amelıyatlar nedenı ıle dış rotasyon mevcut
sağlık raporu almak için ne gerekli ve özürlülük yüzdem ne kadar

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bende aynı sizin gibi bu dertten muzdaribim...Ne olması gerektiğini bende bilmiyorum öğrenmek için yazdım ama karşılık alamadım...Bir arkadaşımız sağolsun ilgi gösterdi ve %30 sadece ileri düzey oboziteden alınıyormuş...Diğer problemler ne derecededir bende bilemiyorum...Raporun Nasıl ne şekilde ve ne masrafla alınacağı hakkında daha bilgi sahibi olamadım...Saygılarımla

sanırım bilgili arkadaşlar bize yardımcı olabilirler öyle umuyorum.

Bacağınız için hangi oranda rapor verilir bilemiyorum. Ama obeziteden %30 verilirse, bunun %40'a tamamlanması için %14 ve üzeri bir orana daha ihtiyacınız olacak.
G-Obezite
a-Ciddi Obezite (Vücut Kitle indeksi 40-50kg/m2 arasında olanlar): %20
b-Morbid Obezite (Vücut Kitle indeksi 50kg/m2 üstü olanlar): %30

ameliyat bölgesinde bir miktar kireçleme ile belirgin dış rotasyon var muhtemelen %15 veya 20 olur gibime geliyor şimdiden teşekkürler sonucu burdan paylaşırım iyi günler dilerim.

% 40 vermişler ve sanırım düşürülmüş çünkü bacagımdaki problem derece olarak yuksek bır orandı dış rotasyon derecesi 90 dereceydi anlamadım ama su anda kesinleşmiş onaylanmış değer % 40 bilginize sunayım dedim iyi çalışmalar herkese.

Gözünüz aydın. %40 da işinizi görür zaten...

raporumu aldım ama şunları işaretlemişler bazılarını anladım bazılarını anlayamadım 2022 nolu yasa maddesi denmiş sanırım,vergi indirimlerinden yararlanabilir denmiş ve iş istihdamından yararlanabilir denmiş 2022 yi tam anlayamadım araştırdım ama net bir açıklama yok konu çok dagınık ve uzun bır konu gıbı geldı bana birde merak ettiğim şunlar yardım ederseniz bugün işe girmiş olsam kaç sene sonra emekli olurum bu vergi indirimi içerisinde araç alımındaki indirimler ve diğer bütün vergilendirmedeki indirimlerde dahilmi?bu ibarelerle ne yapabilirim ne yapamam yani özürlü işaretli plakaylamı araba kullanmam gerekicek şimdiden teşekkürler.

şu anda bagkur aktif çalışan olarak görünüyorum ve her ay bagkurum yatıyor,aylık olayı bana geçerlimidir?birde araç olayını merak ediyorum şu an bir araç almaya kalksam bir avantajım olacakmı arkadaşlardan bazıları ötv ve diğer vergi muafiyetlerinden bahsetmişler bende o geçerlimidir şu anda tekrar ilginiz içn sağolun.

Bağkurlu olduğunuz için 2022 aylığı alamazsınız

Vergi avantajlı araç satın alamazsınız

Üst Alt