Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Monooküler kişilerde sürücü belgesi almak konusunda güncel bilgi..?

hafix

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ....... Forumda çok konu var ama biri güncel 1-2 madde özetlerse..

Şuan Normal B ile Monooküler B sınıfı arasında Yılda 1 rapor vermek dışında bir fark var mı ?

Gece Kullanma ve stiker kalkmış..

4. Maddedeki ayna olayı nedir ?

Bir de arkadaşlar, benim sol gözüm bazı doktorlar %5 bazıları %10 görüyor diyor.. Diğeri sağlam (elhamdülillah)

Doktor dedi ki ben sana % 20 yazayım uğraşma (%20 yazınca normal b ehliyeti veriliyormuş galiba)

Böyle yapsam olur mu ? Kanunen veya vicdanen bir sıkıntı olur mu? Allah korusun kaza felan... ?

Neyse

Şuan Normal B ile Monooküler B sınıfı arasında Yılda 1 rapor vermek dışında bir fark var mı ?

Doktor merkezi görme noktasında skar dokusu var. %10 görüyorsun ama Görme Alanın sıkıntılı değil iyi dedi. Nasıl oluyorsa ?

Ticari olarak araç sürememek dışında hiç bir farkı yok. Bende b monokuler ehliyetim var. 5 senedir hiç rapor vermedim. Trafik kontrollerinde de Bir problemde olmadı

Gece sürüş konusunda hiç bir kısıtlama yok. Bunu bilmeyen trafik memurları ile uğraşmaktansa emniyet müdürlüğüne gidip bu konuda ıslak imzalı/kaşeli yazı alıp yanınızda taşıyın...

Ayna konusunda da bir fark yok

Üst Alt