Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Çok güzel anlatmışsın.Her dizesi ayrı bir güzel bu şiir için çok teşekkür ederim.[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ellerime ne diyeceğim, nasıl inandırıcağım sensiz kaldıklarına,boşluğuna,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Duyamayacağım sesini hiçbir ensturuman notasın da,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Avunabilirmiyim kokun olmadan akşam sefalarıyla,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nerde nasıl batırıcağım güneşi, gözlerin olmadan aşkla,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]ÖZLÜYORUM[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yine bir akşam üstü,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güneşin batarken gökyüzüyle vedalaşmasını seyrediyorum,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ne düşünüyorum tahmin et, evet bildin,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Senli günbatımlarını,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gözlerini,rüzgarın saçlarındaki raksını,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güneşi aşkla uğurlayışımızı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tüm ensturumanların kıskanacağı sesinin tınısını,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seni dinlemeyi,sana anlatmayı,seni duymayı,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güne seninle başlayıp,seninle sonlandırmayı….[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diktiğin akşam sefalarına dokunuşunu,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Onların rüzgarla anlaşıp koksalar bile,bastıramadıkları miss kokunu,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ellerimi tutuşunu…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Evet, evet bunları düşünüyorum,özlüyorum ama,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Benn ne yapacağım?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ellerime ne diyeceğim, nasıl inandırıcağım sensiz kaldıklarına,boşluğuna,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Duyamayacağım sesini hiçbir ensturuman notasın da,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Avunabilirmiyim kokun olmadan akşam sefalarıyla,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nerde nasıl batırıcağım güneşi, gözlerin olmadan aşkla,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şimdi bunları da bil ve söyle banaaaa…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]MISRA[/SIZE][/FONT]