Kalender ŞAH;
Hocam tebligatı beklemenize gerek yok. atandığınız il milli eğitim müdürlüğünü arayarak ne zaman evraklarla geleyim diye sorun ve o zaman evraklarınızı teslim edin. yani il mem lere isimler ve kazananların isimleri zaten ankaradan bildiriyor. başvururken teblikat istenmez.
melek820;
Hocam araştırıp size geri döneceğim.
chen_chen;
hocam şu an meb demi öğretmensiniz. eğer meb de öğretmen iseniz yine ömss ye girebilirsiniz. atamanız yapılırmı onu bilemem. bir önceki (2010) alımda meb de öğretmen olupta tekrar tercih yapanlar ataması yapıldı ve yer değişikliği ile yeni yerlerinde başladı. ama bu alımlarda ne olur bilmem.
eğer milli eğitimde öğretmen değilseniz %40 raporunuz da varsa ömss ye girebilkir ve sağlık şartları tutuyorsa öğretmen olarak atanabilirsiniz.
davut3302;
Hocam öncelikle atandığınız il mülli eğitim müdürlüğünü arayıp hangi evrakları istediklerini ve evrakları ne zaman getimen gerektiğini sor.evrakları teslim etmeye gittiğinde mutlaka şube müdürünle görüş ve isteklerini söyle.(.... ilçeye atanmak istiyorum,...... okul olabilirmi,...... vs.) evrakları teslim ettikten sonra yaklaşık 20-25 gün beklersin ve valilik olurundan cıktıktan sonra size atama kararnamesini verecekler. bu atama kararnamesi ile atandığınız okul/kuruma gidip işe başlayacaksınız. iş yerinden il/ilçe mem e işe başladı yazısı yazacaklar. ve birkac gün sonra siçi mem e cağırıp bazı kağıtlar doldurtacaklar. (Mal bildirimi, aile bildirim formu vs.) ve işe başladıktan 5-6 gün sonra ilk maaşını alırsın. İşe başlaman bazen 1 ayı gecebilir.
Örneklersem
1. Evrakların mem e teslimi
2. kararnamenin size teslimi
3. Kararnamenin atandığınız kuruma teslimi
4. Kurumdan işe başlama yazısının gönderilmesi.