Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

🎤🎻Şuanda Ne Dinliyorsunuz🎻🎤

@ENGELLEKTUEL Yok yok gerçeği söylüyorum isterse ona ekran görüntülerini de gönderebilirim hiç sorun yok

Dikkat edin çok tehlikeli biri gerçekten yazdıkları duruyor zaten

ekran görüntüsü varsa paylas yasak değil
yasak olan habersiz paylaşman
şu an haberleri oldu yani bekliyorum

Yok kişinin izni olmadan paylaşamam Esra isterse ona gönderirim hiç sorun değil ama burada paylaşamam

Sesleri çıkmıyor Oğuzhan da bişi olmamış gibi müzik paylaşıyor 🤣 olan bize olacak bak @ENGELLEKTUEL🤪

@Dilhun istediğiniz gibi eğlenebilirsiniz istersen sana gönderebilirim ekran görüntülerini Esra ben çok ciddiyim sadece dikkat edin diye söylüyorum.

İnan onun da senin de paranoyak düşünceleriniz mesajlarınız umrumuzda değil.Halledin artık aranızda 😉 @sweetkemani

Özel hayatımı buara da paylaşacak kadar aciz değilim ben🙂

Başlık ne "Haydi Bir şarkı Paylaş" o yüzden şarkı paylaşıyorum,

Yok değilim Ben aciz falan kendileri aciz.

Vallahi ben sizi uyardım gerisi size kalmış aman ha dikkat edin

yoo sen sadece whatsap görüntüleri var dedin ikiside burayı okuyor bu zaten ok demek ama sen buna rağmen paylaşmıyorsan
aciz olan hanginiz sorusunu sordurtuyor? @sweetkemani

Hayır paylaşmam ister inanın ister inanmayın Ben de mevcut bütün yazdıkları mevcut gerekirse savcılığa ifade bile veririm hiç umurumda değil ama burada paylaşmam.

yasak vs diyerek lütfen baska yollara gitme
cunku burda onların görmesi yazmasından sonra yapıyorsak yasak değil

asıl yasak ve suç olan bunu soylleyip yapmamandır bu iftira veya suç atma veya kişinin itibarını kötüleştirmeye girerr

Benim anlamadığım ne olabilir ki bu kadar dikkat edin, tehlikeli falan.Sanki azılı katil mi ne bu 😄

Merak etme insan hakları okudum ben birilerinin paylaş demesi ile olacak bir şey değil bu özel hayatın gizliliğine aykırı bir şey o yüzden burada paylaşmam dediğim gibi isterse Esra ile paylaşırım

Kesinlikle katılıyorum son cümlesine Engellektuel in

Neyse siz bilirsiniz Ben söyleyeceğimi söyledim.

@ENGELLEKTUEL söyledikleri sadece seninle ilgili değil zaten psikolojik şiddete yol açan mesajları var olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip yazdığı şeyler var Evet savcılığa kadar gidebilir yani istediğin kadar dalga geçebilirsin ama insan haklarını benim kadar bileceğini düşünmüyorum. Bunu dava incelemiş biri olarak söylüyorum neyse gerisi size kalmış.

İstemsizce güldüm kusura bakmayın 🤣 konu başlığı farklı tartışılan konu farklı..

insan hakları değil tck okumanı tavsiyte ederim

@Dilhun aşkım sana tavsiyem eğlenmilş olsakta bu kullanıcıdan uzak durmandır

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt