Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MHRS’de engelli önceliği nasıl yapılıyor?

@bilgeadam hastanelerde ekranda engelli hasta yazması için hastaneye gittiğinizde engelli olduğunuzu söylüyor musunuz? Yada her farklı hastaneye ilk gittiğinizde engelli bireyim diye belirtiyormusunuz?

@tgc44, Engelli olduğu mu belirtmiyorum sistem olarak çıkıyor.Bende şuna takıldım sistem beni Engelli görüyor randevu alırken neden öncelikli olarak görmüyor

@bilgeadam mhrs uygulamasına girdiğinizde biryerlerde oncelikli olduğunuz yazmıyor. Fakat önceliğiniz vardır. Raporu olmayan birey ile raporu olan bireye randevu alırken fark oluyor. Sizin randevu almanız daha kolay oluyor. Raporsuz bireye randevu yok görünürken yada daha ileri bir tarihe randevu görünürken size daha erken tarihe randevu gorunuyor. Sadece buradan anlaşılıyor oncelikli olduğunuz. Raporsuz bir bireyle ayni anda mhrs uygulamasına girip randevu sorgulayarak karşılaştırma yaparak anlayabilirsiniz yani. Aynı şekilde 65 yas üzeri, riskli gebe vs grupları da bu şekilde oncelikten faydalanıyor. Ben kendim bunu gördüm. Başka türlü uygulamanın içerisinde oncelikli birey diye belirtmiyor yani.

@bilgeadam bende hastane sistemi sizi siz belirtmeden nasıl oncelikli (engelli) görüyor onu anlayamadım. Siz ilk defa bir hastaneye gittiğinizde ilk girişte bunu belirtirseniz tmm onlar sizi sisteme işliyor oncelikli birey diye. Ama siz belirtmediginizde, bunu soylemediginizde nasıl anlıyorlar? Nasil oncelikli diye kayıt ediyorlar bende onu anlamadım? Bunu yapmak için, görmeleri için ne yapmak gerekiyor acaba?
Raporu aldığınız hastane hastane kayıtlarindan vs görüp engelli, oncelikli diye kayıt eder o tmm ama Raporu almadığınız ilk defa gittiğiniz hastane siz belirtmeden nasıl görebiliyor?

@tgc44, Benim 2009 da aldığım raporum var rahatsız lığım sistemde var hangi dr a gidersem gideyim kendi sisteminde sizin bu kronik rahatsızlığı nız var diyor zaten ben müsküler disrofi hastasıyım

Üst Alt