Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mezun olmadığım için tercih yapamaz mıyım?

FuLLHD

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
5
açıköğretim okuyorum 37 kredim var şuan tercih yapamıyorum sanırım ais e girdim eğitim bilgisi olmadığı için yapamadığımı söylüyor

yazdıklarınızdan birşey anlaşılırsa, yardımcı olacağız ???

lide ve önlisans sınavına girip puanına göre kapss den tercih yapabilirsin

debc35efa1ea5bd049854ea2cb1535a1.jpg

Diyorum ki açıköğretim son sınıfım ekpss tercih yapamazmıyım mezun olmadan anlatabiliyormuyum ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

lide ve önlisans sınavına girip puanına göre kapss den tercih yapabilirsin
ekpss lise bazlı olan sınava girdim hocam 68,8 puanım var ama malesef açıktan liseyi bitiremedim malesef henüz

bitiredigin zaman yapabilirsin şuanda yapamazsın bu sınavın sonucu 2 yıl geçerli bu sure zarfında bitirirsen ve atama açılırsa yapablirsin

bitiredigin zaman yapabilirsin şuanda yapamazsın bu sınavın sonucu 2 yıl geçerli bu sure zarfında bitirirsen ve atama açılırsa yapablirsin

anladım hocam teşekkür ederim ilgi ve alakanız için ocakta mezun olucam inşallah 2017 olan atamada tercih yapabilirim şayet olursa tabi 2.tercihler :)

evet ikinci üçüncü veya dördüncü tercihlerde şansınızı deneyebilirsiniz umarım puanınız da iyidir ve yerleşebilirsiniz

Kuraya başvuru yapsaydılar keşke

Hocam onuda araştırdım aöl okuduğum için yapamıyomuşum hocama sormuştum bilmiyorum ne kadar doğru yada yanlış bilgi verdi ama onuda kaçırdık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üst Alt