Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra marka akülü sandalyemin şarj cihazını yenilemek istiyorum..?

bacaksız baho

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. kullanmakta olduğum meyra marka akülü sandalyemin şarj cihazı ile ilgili bir arıza söz konusu. sanırım tamiri mümkün olmadığı için yenisini edinmem gerekiyor. ancak bir türlü şarj cihazını nereden edinebileceğimi bulamadım.
firma yetkililerinden telefonla aldığım fiyat çok yüksek. daha uygun bir şarj cihazı edinebileceğim bir adres arıyorum. konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa cevabınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim.

Şarj cihazı için Meyra şartı olacağını hiç sanmıyorum. Akünün enerjisine göre herhangi bir -kaliteli- şarj chazı işini görecektir diye düşünüyorum.
Sandalyede takılı olan akünün özelliklerini de yazarsan buraya, bilen arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir...

tekerlekli sandalye akü şarj cihazımı yenilemek istiyorum

merhabalar ben zaten özellikle meyra şarj aleti istemiyorum. sadece uygun fiyatı olan işimi görebilecek bir alet istiyorum .şarj aletimin üstünde 24 V 8 A Yazıyor şimdiden teşekkürler.

Evet şarz makinaları için meyra belmo vs şartı yok ançak şöyle bir durum var benimde Meyra marka aracım var şarz cihazını kontrol panelinin altın da cıkardığım fişe takıp şarz ediyorum kullanımı çok basit.Eğer orjinal meyra şarz makinası olmazsa iş biraz daha uzar bu sefer direk akülerdeki kutup başlarına mandallarla tutturmanız gerekli benim önceki aracım da böyle yapıyordum şimdikine göre işlem biraz daha uzun sürüyordu eğer cihazın da iki akü varsa iki si içinde bu işlemi yapman gerekli önce birine takıp dolduracaksın sonra diğerine ikisine aynı anda takamazsın oysa orjinal mayra sarj makinasın da kontrol paneli altın daki fişe taktığın da her iki aküyüde aynı anda şarz edebiliyorsunuz.Kısaca orjinal şarz makinası alman senin açından daha kullanılışlı olur ama bulmakta sorun yaşıyorsan ki yaşamanda doğal başka bir şarz makinası alıp işini görmekten başkada caren yok bü türden makinaların ortala fiyatları 150 ile 200 ytl arasın da oynar.Kolay gelsin...

İyi günler arkadaşlar .... Şarj cihazı alırken dikkat etmeniz gereken husus akülerinizin ihtiyacını karşılayabilecek bi şarj cihazı almanızdır
Bunu şu şekilde hesaplarsanız hiç bi sorun yaşamazsınız akülerenizin toplam amper degerinin yüzde onu akülerin ideal şarj amperidir kısaca kafa karıştırmadan şöyede diyebilir
örnegin aracınızda 45 amper olmak üzere 2 adet akünüz var
45+45=90 amper
90 amperin 100/10 ise 9 amper eder
bu ideal şarj amperidir
bu akü gurubunu 5 amperlede şarj edebilirsiniz tabiki ancak hem daha uzun sürede sarj olur hemde sarj cihazınız dahada zorlanız
buna dikkat etme imkanınız olursa size sagladığı faydayı göreceksiniz
NOT:İstediginiz araca her hangi bi soketle adapte etme imkanınız mümkün arkadaşımız 12v bi şarj çihazı almış sanırım o yüzden tek tek aküleri şarj etmek zorunda kalmış sanırım

sayın h.karahan benim araçta 2 adet 70 er amperlik jel akü var şarj aletimde24 volt 8 amperlik ben bu şarj aleti ile aküleri doldurmak için kaç saat şarj etmeliyim sizce tşk

Meyranın distribütorü Ankadara Hakerman dır .(Ürünler epey pahalı olmakla birlikte)
Tel: 0 312 496 24 81

Meyra kullanıcısı olarak sarj cihazınızı bulmanıza yardımcı olabilirim yönetim izin verirse firmayı açıklayabilirim yada özelden yazabilirsin.Saygılar

merhaba ,benimde ortoedia 412(meyra scooter)elektrrikli sandalye diye geciyor.sarz aleti dün akşam arızalandı.türkiye disbürötörü ankarada biliyorum.fakat yedek parca çok pahallı.2 adet 60 amper 12vx2=24v şarz ediliyor.uygun sarj aleti nereden bulabilirim?

24V 8A Sunrise Mobility Scooter Charger Quick Lead Acid Gel Battery Charger PFC | eBay Sanırım linkteki ürünün girişi gibi sizin aracın şarj giriş yeri de. Bu ürünü de alabilirsiniz ya da yurt dışından bir tanıdığınız alıp size gönderebilir. Türkiye'de benzer bir ürünün fiyatı 450 tl seviyelerinde.

663c26049b6fd10f3c0fe2acd825a58b.jpg

Güzel ancak o sitelerden aldığın zaman garanti olmaması sıkıntı!

O sitelerden alışveriş biraz şans işi ben birçok kez alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Mesela aliexpresten alışveriş yaptığınızda gittigidiyor benzeri onay var, size ürün kargolandığı andan itibaren satıcı için aşağıdaki resimdeki gibi geri sayım başlıyor ürün belirtilen süre içinde gelmezse ya da bir sorun var ise iletişime geçiyorsunuz ve onay vermiyorsunuz.

71ea8deee911c651e636d6da1a8abe32.png

Tekrar Merhaba. O ve benzeri sitelerden defalarca alışveriş yaptım, özellikle [FONT=sans-serif]aliexpresten sitesinde yaşadığım bir sorunu belirtmek isterim, bir çok ürün aldım, en son kol saati aldım o saat gelmeyince şikayet yazdım ama onay vermeme gibi bir durum yok veya tam olarak yok! Sadece satıcı ile anlaşmaya çalışıyorsun, anlaşma olmaz ise en fazla kötü puan vererek yorum yazabiliyorsun. Bu tarz şeyleri TR den garantili alma taraftarıyım..[/FONT]

merhaba.ben bir meyra kulanıcısı olak sunu söylemek istiyorum.eger sarz cihazı sarz etmiyorsa içerisinde 10amper sigortası atmıstır.defalarca basıma geldi ve değiştirdim.(sigorta oto sigortasıdır.seffaf koruması var.fan tarafına dogru)eger bir elktronikçiye gösterirseniz size yardımcı olacaktır)sorun büyükse yada olmayacak gibiyse.5 amper 24v 250watlık bir şarz aleti işinizi görecektir.internete yazarsanızz bulursunuz...böyle birşey olabilir... umarım yardımcı olmusumdur...
https://www.destegiz.com/urun/15/5-amper-sarj-cihazi

Üst Alt