Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek lisesi mezunları, EKPSS'den kaç puan aldınız?

bulent_06

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Puanın düşük 63 endüstri meslek lisesi torna tesviye mezunuyum şansım varmı atanmada

Meslek lisesi
Bilgisayar bölümü
PUANIM 69

Elektirik elektronik bölümü mezunuyum
91 puan aldım sıralama 200

elektrik-elektronik bölümü mezunuyum puanım 71 şansım var sizce ??

Arkadaşlar bende bilgisayarlı muhasebe meslek lisesinden mezunum lise ekpss74 puan aldım atamada meslek lisesi oluşumun bir avantajı varmı.

Bende tekstil mezunyum yine elektrik elektronik bilgisayar torna tesviye metal motor mobilya bence bunlar çok şanslı çünkü kamunun böyle bölümler var ama tekstil çok boktan bir bölümmüş 73,954 aldım hiç ümidim yok.

Lise sınavına girdim ekpss de79 puan aldım şansım nedir yardımcı olursanız sevinirim

Erkankss Ben o tabloyu örnek olması açısından atmıştım. Sizinki 6014 ya da 6013 olamaz sanırım çünkü 6014 endüstriyel otomasyon diyor 6013 ise elektrik elektronik ve otomatik kumanda diyor yani sizin bölümünüzle uymuyor. Meslek liselerindeki motor bölümüne göre orada size uyan kod 6039 yani Motorlu araçlar teknolojisi alanı ve dalları olarak görünüyor.

tesviye olarak geçmiyor sanırım makine teknolojisi kodu olarak mı geçiyor

94 yili elektrik mezunuyum 73.34 aldim 9900 siradyiz ihtimal varmi dir

elektrik elektronik bölümü mezunuyum 79.2 aldım sıralama 3496 ilk atamada teknisyen yardımcılığı gelirmi

Bankacılık ve sigorta mezunuyum
EKPSSP1 Puanı 63,08336
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 31841
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Meslek liseleri genelde düşük puanlar almış arkadaşlar

Arkadaşlar geneli düşük dedim hepsi değil işin moral kısmına gelirsek tek avantajı bölümünden alım olursa düşük puanla da girilebilir ancak fazla da hayalperest olmamak ve önümüzdeki sınava hazırlanmak gerekir şimdi kalkıp ta herkese atanırsın demek onu şimdilik motive eder ancak sonra hayal kırıklığı olur

Bilgisayar donanım , 66

Üst Alt