Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesane boynu darlığı ameliyatı olan var mı?

Slm arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum tedavi yöntemi Türkiye ile aynı hiç bir fark yok

Geçmiş olsun, sizin rahatsızlık mb darlığı mı yoksa mb yüksekliği mi? Kaç yıldır var? Kişiden kişiye değişmekle beraber mb yüksekliği semptomları daha şiddetli ve ciddi olabiliyor.

Tuip ameliyatını yapıyorlar fakat kiminde birkaç ay içinde kiminde yıllar sonra nüks edebiliyor. Acaba birkaç kez nüks ederse ne yapacağız. Üretra darlığı gibi sürekli ameliyat mı olacağız :(

Arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 3 aydır TAK kullanmaktayım. 5 6 aydır idrar yapmakta sorun yaşıyordum. Kesik kesik idrar ve idrar akışımda azlamadan dolayı doktora gittim. ilk doktorum sistoskopi ve ürodinami yaptı. sistoskopide mesane boyu yüksekliği var dendi. Ama ilk aşamada kimse mesane boyu yüksekliğini göz önünde bulundurmadı. Nörolojik kaynaklı olma ihtimaline yöneldik MR larda testler temiz çıktı. Araştırma hastanesinde 2. doktora gittik o da aynı nörolojik olabilir dedi ama mesane boyu yüksekliği daha ciddi boyut aldı. Ameliyat bir şans olabilir ama garantisi yok ayrıca yaşın genç ve çocuk sahibi değilsin o yüzden çok riskli dedi. Yani bu mesane boyu yüksekliği çok geçmişe dayanan bir problemse daha önce niye böyle bir şey yaşamdım diye soruyor insan. Mesane boyu yüksekliği yıllar geçtikçe artan bir şey mi? Bir de mesane boyu yüksekliği ve idrar tututkluğu, tam boşaltamama için önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Herkese çok geçmiş olsun.

OturanBoğa merhaba bülent bey üniversite hastanesinde ürodinami yi tekrar yaptırdım ve kasılmamın olduğunu nörojen mesane olamayacağımı söylediler. mesane boyu yüksekliğinin fazla olduğunu ondan olabileceğini ama ameliyat riskli TAK devam etmelisin dediler . önerebileceğiniz bir doktor var mı

yardım mesane boyu ameliyatı

merhabalar Mesane boyu yüksek olduğu için TAK kullanan ve mesane boyu ameliyatı olan kişiler var mı? var ise lütfen yardımcı olur musunuz ? meninin idrar torbasına kaçması hayatınızı nasıl etkiledi

@sgul, nasil oldunuz hocam.Mesane boynu darliginiz nasil oldu Duzeldinizmi

@darkbox,
Evet bendede mesane boynu darkigi var.Cok kez ameliyat oldum ama her seferinde iki uc ay sonra darlik tekrarladi.Ayni sizin gibi benimde ozellikle sol kasigim cok agriyor darlik olustugu zaman Sanki kasigimin icinde taş varmis gibi agirlik hissi var

@darkbox
Ne yaptiniz cözüm bulabildinizmi mesane boynu darliginiza .Kapali yontemle kackere ameliyat oldunuz Lutfen cevap verin Şu anda nasil durumunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda deneyimi olan arkadaşlarımız var mı?

@cenkaver55,
Valla bi çozumu yok bu hastaligin sanirim Son ameliyatimin uzerinden 1 ay gecti Sanirim gene daralmaya basladigini hissediyorum.Doktor 18 fr tak katater sok cikar hergun dedi ama sanirim buda cozum degil En son care sanirim açık ameliyat gibi gorunuyor

Üst Alt