Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Vergi indirim hakkı kazandım. Ne zaman emekli olurum?

byblack

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bende emekli sandığı çalışanıyım..Vergi dairesinden aldığım sevkle tam teşekküllü devlet hastanesinden 100 de 44 engelli raporu aldım.(diabet-hiper tansiyon-koah-epikondilit)
Engelli kadrosuyla işe girmedim. bu hastalıklar bende işe girdikten belli bir süre sonra çıktı.
Ankara da onayladığı takdirde emekli sandığı çalışanı olarak en erken ne zaman emekli olabilirim.

Emekli sandığı işe giriş: 13.04.2001 den bugüne kadar
Ssk :01.12.1994/05.02.2001 tarihleri arası toplam 451 gün.

Kolay gelsin.

byblack
Devlet memurlarının vergi indirim hakkı almasına gerek yoktur. siz şu şekilde emekli olacaksınız..
*Sonradan özürlü olanlar
§b-)Çalışmaya başladıktan sonra, Kurumca yetkilendirilen sağlık kurullarınca usûlüne uygun düzenlenecek raporlar ve dayanağı tıbbî belgelerin incelenmesi sonucu, Kurum Sağlık Kurulunca çalışma gücündeki kayıp oranının;
§a) % 50 ilâ % 59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 5760,
§b) % 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 6480,
gün uzun vadeli sigorta kolları primi bildirilmiş olması kaydıyla istekleri halinde emekli olacaklardır.

bu raporu ankara onaylasa bile beni kurumum tekrar sevk edip bir daha rapor mu isteyecek

emekli olmak için müracaat edeceksiniz kurumunuza kurumunuz sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edecek yukarıdaki anılan oranlarda rapor alarak o şartlara göre emekli, olacaksınız.

Üst Alt