Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluktan EKPSS ile başka kuruma vhki olarak atanabilir miyim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Akadaşlar ben 2014 te ekpss ile adalet bakanlığına düz memur olarak atandım şimdi tekrar ekpss sınavına girip veri hazırlama kontrol işletmeni olarak başka kuruma atanırmıyım...

Atanamazsın cunku memur vhki ve bilgisayar işletmeni hepsi gih sınıfıdır aynı unvan olmaz lisedenmi girdiniz puanınız kac

ben önlisans olarak atandım adalet bakanığı ceza tevkifelinde çalışıyorum 4 yıldır bu kurumdayım başka kuruma atanmak istiyorum memur- ve vhki kadrosunun farklı olduğunu duydum buşekilde geçenler olmuş önceki yıllarda

Biz işsizlikten kıvrınalım adam taşak keyfi için kadro işgal etsin böyle adaletin amına koyum

terbiyeni takıl adam gibi konuş kimse kimsenin hakkını yediği yok bulunduğum kadronun bi üst kadrosuna geçmek en doğal hakkım bu klavuzdada yazıyor bulunduğunuz kadrodan farklı olmak kaydıyla tercih yapabilirsiniz diyor ayrıca bedava geçmiyorum kadroya sınava çalışıp kazanırsam geçeceğim

Dogru bu şu oluyor yh sınıfı isen gihi gih isen th sınıfını secebilirsin gih den gihe olmaz dedigim gibi memur vhki ve bilgisayar işletmeni bunlar ın hepsi gih sınıfına girer

eyvallah yalçın00086 kardeş ben de bunu sordum vkhi yi farklı sınıf biliyordum ben şimdi anladım

Üst Alt