Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluk hayal: Artık mülakat olacak!

kaymaklı kadrolar zaten kpss dışı kpssız alınan kadrolar yazarsanız google cıkar.

iice okudunmu yazıyı

Türkiye’yi parti devletine dönüştürme yolunda ilerleyen iktidar, kadrolaşmaya da hız verdi. Kamu personeli sayısı sözleşmeli, geçici personel ve işçilerle birlikte 3,2 milyona ulaşırken siyasi referans, devlete girebilmenin yegane şartı oldu.

zaten 3-5 yıla ben memurluk dıye bışeyın kalacagını zannetmıyorum hepsını ozele yıkacaklar .zorunlu hakım, polıs ,ogretmen vs..kadroları hariç.

musty35;

idare işleri özel sektöre devredilemez memur yapmak zorunda lütfen bilmediğimiz konu hakkında yorum yapmıyalm.

arkadaşlar bu tip kadrolar zaten bizleri ilgilendirmiyor aramızda kaymakam adayı ve ileri düzeyde yönetici falan varsa bilmem tabiki

o bizi ilgilendirmiyor bu bizi ilgilendirmiyor diye diye düzenin değişmesine neden oluyorsunuz orda yazanda memurluklarda var boşluk okumasını öğrenin artık ne kadarda boş konuşarak kendinizi haklı cıkarmaya çalışıyorsunuz

eyvahh şimdi 2016 da ekpss olmıcak dımı mahfolduk bız bır umıdımız vvardı oda gıttı :(

siz oyle sanın devletı mecburen kuçultucukler bukadar hiçbir iş yapmadan para alan adamlara bakmak zorunda degıl devlet.
1 kişinin yapacagı işi 10kişi yapıyo yazık bu paralara ondan sonra bızım maaşlar nıye kesılıyo acık degılmı yazdıklarım .
aynı seylerı yazıp anlaşamamak ne kadar zor .2015'de bazı kurumlara personel alınmayacak

musty35;

bu konuda hak veriyorum, hiçbir iş değilde gerektiği özeni göstermeyen, yan gelip yatan facebooklarda vakit öldüren. 8.00- 17.00 arasında en fazla 1 saat iş yapan onu da etraftan laf duymamayım diye yapanlar var. böyle adamlar nasıl kadrolu personel oluyor onu anlamıyorum. neyle atandıkları belli değil.o adamların yerinde olmak için kpss den 90 almaya çalışan insanlar var.

pekı ne olcak sıdmı artık ekpss yapılmıcakmı artık sdevlet hıc memur alımcakmı ne yapacaz bız ne edecez :((

karargahx;

Hocam Belçika'da özel jandarma var , İngiltere' de trafiğn özel olduğu yerler var , ABD de hapisaneler özel ve dünyanın gördüğü üzere Irak ve Suriye de "özel ordu kullanıyorlar ! dikkatinize , neden burada olmasın !? zamanla tabiy ki !.

Üst Alt