Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurken tekniker olandan durum bildirir raporu isterler mi?

gölge-35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Ben şu an ogm de memur olarak çalışmaktayım. 2016 ekpss ile atandım. Raporum 2016 şubat tarihli %41 ve süreklidir. Rapor aldığım zaman ekpss için olduğunu belirtmeme rağmen sagolsunlar vergi indirimi kısmı evet; istihdam, 2022 vs hepsi değerlendirilmedi yazıyor.

Ayrıca çalıştırılamayacağı işler kısmı da boş. Şu an tıbbi Dökümantasyon ve sekreterlik okuyorum ve 2018 ekpss ile kısmetse 2019 da mezun oldugumda saglık bakanlığına saglık teknikeri olarak kısmet olursa atanmayı istiyorum. Bi kaç sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

1- Sağlık Bakanlığı istihdam falan işaretli veya durum bildirir raporu istemişti daha önce atanan arkadaşlardan ama ben zaten kamuda memurum benden de ister mi?

2- Raporumu aldığım hastahane istihdam kısmını değiştirip çalıştırılamayacağı iş alanına ekleme yapar mı ? Ekleme yapıyorsa heyete girmeden mi yapıyor yoksa dolanıyoz mu doktorları gene?

3- Varsayalım Raporda değişikliğe gerek olmadan Durum bildirir raporu istendi benden; bu raporun bir geçerlilik süresi var mı ( 6 ay 1 yıl vs ) yada sürekli mi oluyor? Şimdiden aldım diyelim zamanı gelince atandıgımda bu rapor 2 sene öncesinin yenisini getir diceklerse zahmet edip uğraşmayalım.

Üst Alt