Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memuriyet için yaş sınırını düzenleyen kanun tasarısı Meclis'e getiriliyor!?

udevecili

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
73
Meclise, memur olabilmek için en fazla 35 yaş sınırı yaşa tasarısı getirdiler. Engelliler içinde geçerli mi. Bilgisi olan var mı acaba?

Biraz araştırdım. Zaten mevcuttaki düzenlemeyi devam ettirmek için yapılan birşeymiş. Yeni bir kanun değilmiş. Düz memurları engellileri etkilemiyor muş. Yönetici kaymakam gibi alımlarda yapılacakmış. Zaten de varmış bu kanun sadece devam etmesi içinmiş. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Tam bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Ags de yeni öğretmen kpss sinde yeni marif sistemden soru soracaklar.Düzenleme de öğretmen akademisine her yaştan kişi girebilir yazıyor.Ekpss değil bu.

Öğretmenlikte genel olarak yaş yok diyorlar.İncelersen 35 yaş çıkıyor.Tabi yanlışta olabilir.

Yeni üniversite okuyunca insanların yaşları gelecek.Olmadı bilişim okusun.Beş sene özelde çalışma şartı var.Ben gidip rapor alsam.Atanmak için senelerce beklemem gerekebilir.Raporun derecesi düşebilir...

Araştırdığım kadarıyla yeni bir şey değil. Zaten hali hazırda mevcut olan yasanın güncellenmesi gibi bir şey. Zaten kamu kurumlarının bir çoğu açıktan atamalarda 35 yaş sınırı koyuyor. Anladığım kadarıyla o devam edecek, merkezi atamalarda yaş şartını etkilemiyor şeklinde okudum. Yeni bir şey yok yani.

Üst Alt