Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur statüsündeki kişi emekli olacağı zaman tekrar rapor alması gerekiyor mu?

DURUM BİLDİRİR TEK HEKİM SAĞLIK RAPORU
ile
DURUM BİLDİRİR ENGELLİ RAPORU
Farklı şeyler olsa gerek.

KAMU GÖREVLİSİYİZ EVET.
Raporlar kuruma ibrazlımı "EVET İBRAZLI"

Kamuyu bırakıpta emekli olmak icin doğru zaman olduğunu düşünmüyorum sağlık noktasında çok mecbur kalmadıkça ćalışmak en makul olanı @(Gölge),

Benim de durumum sizle aynı ben malulene başvuracağım onda durum nasıl acaba aynı mı prosedür?

@fatih7171,
Bilemedimki? Kime inansamdı neden?
O ZAMAN HERKES AĞIR ENGELLİMİ OLACAK?
ORASINI ANLAMADIMDI?
(Herkesin tam Bağımlı mı olması gerekiyor)

O ZAMAN HERKESMİ AĞIR ENGELLİ OLACAK?

Son düzenleme:
@aydünyavaz

Senin son olduğun rapor, "Tedaviye rağmen kısmen çalışma olanağı veren" tanılı yani ORTA olarak değerlendirilecek.

Çalışma yılı ve prim günün tutuyorsa bu raporla da emekli olabileceksin.

Evet "KISMİ BAĞIMLI" bağımlı pozisyonu.

28 NİSAN 2025 GÜNÜ memurluktan 16 tam yıl ve 5.760 prim günüm doluyor.

Hemen hemen aynı duurmdayız.. benim raporum da nisan başı gibi çıkacak.. ama bazıları Yeni rapor alsan da sgk yeniden sevk yapabilir diyorlar sen ne diyorsun bu duruma?

Benim şartlarım hemen hemen olacak gibi.
ŞÖYLE: %65 / KISMİ BAĞIMLI / SÜREKLİ / TEK HASTALIKTAN / AYRICA SGK HASTALIK LİSTESİNDE VAR.

Senin durumun nedir?

Malulen emeklilik için 10 yıllık sigortalılık en az 1800 prim günü ve en az %60 raporla malulen emekli olunmuyor mu artık

@ucuncubahar,

Arkadaşım Bildiğim kadarıyla son çıkan değişiklik SGK' lıları (4a) kapsıyor. Bağkurluları (4b) ve (4c) kapsamıyor. Onlarda hala vergi indirimi ile emeklilik geçerli diye biliyorum.

Arkadaşım Bildiğim kadarıyla son çıkan değişiklik SGK' lıları (4a) kapsıyor. Bağkurluları (4b) ve (4c) kapsamıyor. Onlarda hala vergi indirimi ile emeklilik geçerli diye biliyorum.
Memurlarda vergi indirimi ile emeklilik yok bildigim kadarıyla

Son düzenleme:
Yeni kanun memurlara 29 Eylül 2021 den beri zaten uygulanıyor.

Memurlar için yeni bir şey yok.

Olabilecektir bencede.

TAM BAĞIMLI olmaya gerek yokki. O şart EVDE BAKIM MAAŞInda aranan bir şarttır.

Üst Alt