Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'in isteyeceği evraklar nelerdir?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar lutfen gecen sene MEB de yayinlanan,istenen belgeler nelerdi.listesi olan yada hatirlayan var mi?bu senede ayni belgeler istenicektir.bu sorunun cevabi ile bi cok arkadas simdiden evraklarini toplamaya basliyacak ve surec kisa ve kolay bi sekilde atlatilacak.simdiden tesekkur ederim.

Son düzenleme:
ben hazırladım kardeşim evraklarımı mesela kimse yazmadı ama ,

Rapor
diploma
nüfus kayıt örneği
ikametgah
resim
varsa aldığın eğitimlere ait sertifika
askerlik belgesi
sabıka kaydı

Diplomanın aslı mı lazım yoksa fotokopisi mi ben üniversite kaydımı yaparken aslını verdim

noter onaylı bir örneği olabilir yada öğrenci belgesi alabilirsin

Haftaya ararım inşallah. O zmn sorarız.. Tşk ederim, size şunu da sorayım yakalamışken . MEB beni üniversiteye verebilir mi eğitim durumumdan dolayı... Bn Nevşehir hizmetli kazandım, konyada da üniversite kazandım, tayinimi istediğim üniversiteye isteyebilir miyim

Rapor icin herangi bi ozellik istiolarmi vergi indirimi icin aldigimiz rapor isimizi gorurmu

gercexs raporunuz sürekli ise sorun olmaz zannetmiyorum
msait19 meb in üniversite ye atama gönderdiğini görmedim yanlış bilgi vermek istemem

Bu kadar mi arkadaslar gereken evraklar.cok tesekkur ederim.bicok kisiye kolaylik olacaktir.

en fazla isteyecekleri evraklar bunlar eksik olur fazla olmaz

Kesin degil ama gecen sene istenenler bunlar.cok fark olucagi dusunulmuyor.

Birde arkadaslar elinde bu tayin dilekce ornegi olan varmi?yani atandigimiz yere gitmeden memlekete tayinimizi aldirmak icin olan.

Onlar vericekler veya o anda ne yazmanız gerektiğini söyleyip yazdıracaklar. Heyecanınızı anlıyorum ama acele etmeyin. Haftaya herşey netleşir.

Arkadaşlar kuruma evrakları teslim ederken Halk Eğitimden almış olduğum ingilizce Almanca arapça dil serfitikalarimi versem bi faydası olur mu ?

abdullahsavcı. Mebe evraklarınızı teslim ederken dil sertifikalarınızı verin, mebde çeviri yapacak yabancı dil bilen elemana ihtiyaç oluyor

İyi geceler benim Diplomanin aslı Üniversitede elimde geçen sene okul müdüründen yaptırdığım aslı gibidir ıslak imzali mühürlu örneği var bunu kabul ederler mi yoksa illaKı Noter tasdikli olmak zorundamı? Üniversiteye tekrar gitmek istemiyorum

yi geceler benim Diplomanin aslı Üniversitede elimde geçen sene okul müdüründen yaptırdığım aslı gibidir ıslak imzali mühürlu örneği var bunu kabul ederler mi yoksa illaKı Noter tasdikli olmak zorundamı? Üniversiteye tekrar gitmek istemiyorum.

Üst Alt