Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli atanıp müdürlük tarafından aranan var mı?

kocarslan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
MEHABA ARKADAŞLAR
HATAY MEB hizmetli olarak atandım buluğum ilin miLli eğitim müdürlüğüne başvurdum bana verdikler bilgi biz sizi aricas demeleri oldu fakat 1 hafta geçti ne arayan var ne soran acaba başka illerde aranan ve çağrılan kimse var mı

aynen

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

telefon numaralarını almıştım bugun saat 2 gibi arıcam ve bilgi alıcam

Bende Balıkesir meb e atandım telefonla aradım bakanlıktan kararnamelerin gelmediğini söylediler bu hafta olur inşallah herkese hayırlı olsun

ilk aramada cevap verdiler
cok iyi de bilgi verildi hepsi sağolsun varolsun memnuniyet anketi olsa 10numara 5 yıldız verirdinm

Arkadaşlar yaklaşık 20 gün falan bekleyeceksiniz bu işler böyle heme olmuyor bu kadar sabırsız olmayın yalnız illere atanan meb hizmetlilerin evrakların tamamı toplanmadan sizi aramazlar bütün engellilerin evrakları toplanır sonrada toplu bir şekilde valilik tarafından atama kararnameleri hazırlanır ve imzaya açılır oradan da illere illerden de ilçelere gönderilir o yüzden kimsenin günahını almayın biraz sabırlı olun...

Arkadaşlar 2014 de, Eylülde açıklandı sonuçlar. Ekimin sonunda başladım ben işe. Acele etmeyin. Eylülün 20 leriydi gittik urfaya evrakları verdik. Ekimin 27 sinde ben iş başı yaptım

Ben antalya meb hizmetli olarak atandim.antalya milli egitimi aradim telefonda bayan ankaraya tayin icin dilekce yazdirdi sonuc belgesi kimlik fotokobisini fax cektirdi ayni evraklari posta ile gonderdim bugun ellerine ulasmis ayin 19 da tayin islemleri bittikten sonra atandigimiz ile diger evraklari teslim etmemizi soyledi

ragnar lothbrok

3 adet fotoğraf son 6 ay içinde çekilmiş
kimlik fotokopisi
diploma orjinal
sağlıkkurulu raporu orjinal
nufus kayıt örneği
erkekler için askerlik durum belgesi
adli sicil kaydı
yerleştiğimizi gösteren belge

bunları haırla gel dediler

murat6677
bayramdan önce biter bence o kadar uzun sürmez okullar acılıyor insanlar ona göre hazırlıklarını yapıcak

MEB den aradılar arkadaşlar istedikleri belgeleri soylediler 9 una kadar goturecez

Arkadaşlar MEB den aradılar ayin 9 una kadar su belgeleri getirmemi istediler
Belgeler :
Diploma aslı
Sağlık raporu
3 adet vesikalık fotoğraf
Adli sicil kaydı
Askerlik durum belgesi
Nusuf cüzdanının asli ve fotokopisi istediler

istanbul mu

tesekurler

ÖSYM sonuç belgeside istediler unuttum onu arkadaşlar

vala kardeşim benden istendi ve benden aldılar

Beyler ben istanbul teknik üniversitesine atandım geçen aramıştım bilgi alabilirmiyim ne yapacam konusuda onlarda demişti ankaradan evrak gelecek öyle ararız sizi dün beni aradılar benden evrak hazırlamamı istediler diploma sabıka sınav yerleşim vb. Bunların hazırlamamı istediler ankaradan bilgi gelirse sizi ararız siz şimdiden hazırlayın dediler belki p tesi salı sizi araya biliriz dediler neyse bu sabah ani aradılar gel dediler evraklarını al gel öğleden sonra burda ol dediler bende dedim vanda yım hemen gelemem uçak bileti almam gerek yarına inşallah orda olurum dedim neyse yarın sabah istanbula gidiyorum hayırlısıyla nasıl olacak evrak teslimi yapacam yaptığım işleri burda sizlere anlatırım yardımcı konusuda bilgilendiririm sizi.

Hangi il bide sağlık kurulu raporu çalışabilir raporu mu tek hekimden yoksa engelli raporumu heyet raporu mu

Sivas engelli sağlık raporu %40 engel en az çalışabilir ibareli

Benm raporda yazmıyor çalışabilir diye. Hiçbirini işaret koymamışlar. Ama kişi öz beceriye sahiptir yazıyor. Olur inşallah

Üst Alt