Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atandık. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?

fatma20

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
meb atananlar ne yapmalı süreci ve hangi belgeler gerekli bilen biri anlatabilir misiniz?

Fatma bende niğde meb'na atandım. Yarın arayıp sorcam, kardeş ben geliyorum gelirken ne istersiniz burdan diyeceğim :) :) :)
Ne isterlerse onu alıp gitcem o tarafa doğru..

istenecek belgeleri yazarmısın?
bide hemen başvurabilirmiyiz bekleme süresi var mı ben var biliyorum

Ben hepsini yarın öğrencem.. bugün hiçbir şey yapmaya niyetim yok. Ailem ile beraber bu güzel haberin mutluluğunu yaşamayı düşünüyorum. Yarın arayıp öğrenince yazarım buraya inşeallah..

Ama geçen tercihten meb hizmetli atanan arkadaşlar bizimle bilgilerini paylaşırlarsa iyi olur tabi.. :):):)

yazarsan çok iyi olur ankiloz
ben de öğrenebilirsem buraya yazarım inşallah

Bir ilden başka bir ile atandığımız zaman yerleşmek için devlet kişiye para yardımı yapıyor mu ?

geçenki atamalarda mebe atanan arkadaşlar bize süreçi anlatsa çok güzel olur aslında

Arrest bildiğim kadarıyla yapıyor ama ne kadar onu bilmiyorum.. bilen bir arkadaş anlatsın lütfen..

[FONT=sans-serif]merhaba hayırlı olsun tam maaşını bilemiyecem 2000 altında olmaz çocuk falan old için artadabilir süreç şu şekilde işliyor 1 ay içinde atandığın il milli eğitim md lüğüne gidiyorsun oraya atama kararı gelince herkesi çağırıyorlar belge istiyorlar belgeleriniz tamamsa 1 hafta içinde atamanız ya okula torpiliniz varsa il milli eğitim binasına yapılıyor Hizmetli oldugunuz için temizlik ve getir götür işleriyle veya engelinize uygun bir işe veriliyorusnuz ve o kadar bide maaş hesabı açtırıyorsun bankadan maaşını yatırıyorlar[/FONT]

benim zamanımda belgeler askerlikle ilişiği yoktur kagıdı askerlik şubesinden+sağlık raporunun aslı+kimlik aslı ve 7 adet fotokopisi ve 8 adet resim vesikalık orda verirler zzaten ne lazımsa ama 1 ayı raahat bulur 2 gunde atanmayı beklemeyın işte çalışıosanız hemen istifa etmeyin

aynı şehire meb e atandık şimdi kaç günde işe başlarız süreç nasıl olucak yazarsanız sevınırız..

pasinii

Ben farklı şehir e atanmama ragmen 1 gun sure verdılerr aynı sehır belge kontrolunden sonra kı gun ıse baslarsın sure falan bekleme

nasıl yanı bu gun ögrendık yarın iş başımı yapcaz şakamı bu .bir sürü evrak temın dılcek yazıyor onlar nasıl olucak peki...

pasinii

Zaten evrak kontrolunden son ra yazdım 1 ayı bulur atanman atandıgın kuruma basvuracaksın ıstedıklerı belgelerı ayarlayıp teslım edeceksın sonra onlar sana su vakıt gel basla dıcek çook basit yanı

kardeş o kurumua kaç gün sürem var ılk aramak için başvurmak için yanı...

birde rapor yenıleme vs bır şey ıstedılermı acaba sızden...saygılarımla

pasinii

beni 2 hatfa sonra çağırmışlardı ama kurumdan kuruma değişir yanı her meb aynı değil 2013 de konya 1 ayda işe başlattı ama mesela sanırım rize 2 ayı buldu hızlı baslatanda var süründüren de artık şansına kalmış

raporun süresi varsa sıkıntı olabiliyor ama süresiz olursa hiç bir sorun olmuyor SÜRESİZ se tamamdır

pekı kardeşim verdıyın bılgılar ıçın Allah razı olsun.ama bızım telefon numaramızlamı ıletışım kurcaklar atamam oldu ne yapmalıyım yarın telefonmu açmalıyım yoksa bır 10 15 gun sürem varmı

yarın kurumu ara ama sana dıyeceklerı bıze resmi yazı gelmedı dıyecekler sen numaramı yazın de ınsan kaynakları bölümüne gidebiliosan git resmi yazıyla iş yaparlar o yazı gelince senı ararlar evrakları ısterler

atanan bırı atandıgı kurumu kaç gün içind e aramalıdır...kaç gün süresi vardır.

Arkadalar sakin olun bir meb çalışanı olarak atandığınız ilin internet sayfasını takip edin. O rada tarafınızdan istenecek belgeler yayınlanacaktır. O belgeleri hazırlayarak atandığınız ile teslim edeceksiniz. Daha sonra kurum tarafınıza yazılı olarak tebliğte bulunacaktır. Şu tarihe kadar yeni görev yerinize başlamalısınız diye.
Daha bakanlıktan kararnameleriniz gelecek daha sonra atandığınız ilin valisine onaya gidecek...

officer

Aynen ben aradim kararnameler gelsin ona gore islem yapilacak Dendi. Kararnameler bu hfta geldiginde aranacagim numara biraktim

Aradım niğde il müdürlüğünü daha bize bilgi gelmedi bilgi gelince sizi arayacağız dediler. Adımı telefonumu aldılar. Yani anlayacağınız yine bekliyoruz.. :) :)

Birazdan bütün aklınıza takılan bilgileri cevaplıyacam arkadaşlar meraklanmayın

ADANA MEB'e ATANANLAR ? ? ?

83,41 ile ADANA MEB'e atandım... Başka kimler var görelim :) ?

Başbakanlık Kararname MEB Bakanlığına oradan da atandığınız il müdürlüğüne onlarda size tebligat gönderir. Ama siz bu tebligat gelene kadar. tüm evraklarınızı hazırlarsınız .
İstenilen belgeler
1-Sağlık Raporu
2-Diploma
3-Fotoğraf (4-6 tane)
4-Mal Bildirim Beyanı
5-Askerlik Durumunuz
6-Sabıka Kaydı

Bunları toparlar gidersiniz. Sizlerin vermiş olduğu evrakları incelerler. Doğru ise , sizi boş olan okul, ilçe veya il Meb 'de neresi boş ise oraya verirler. Sizlerden de 15 gün içinde göreve başlamanızı isterler.
Siz gittiğiniz ilçe ve İl Meb sizden hesap numarası ister. Sizde gidersiniz açtırırsınız ve 15'inde 45 günlük maaşınız yatar.

Meb 'e atananlar için Öğretmen arkadaşlarla aranız iyi olursa sıkıntı yaşamazsınız. Çalışanlar da bilir ki , bir yerde çalışacaksan kendi okuduğun diploman ve kendi bakanlığında çalışacaksın.

Herkese Başarılar.

Kendi okudugun diploman ve kendi okudugun bakanlik ne alaka herkes mebte okumuyormu sizce

M.E.B. iş başı

Merhaba meb iş başı başlayanlar var mı?

meb e atananlar başladımı

slm arkadaşlar ben meb hizmetli olark atandım daha cagırmadılar işe başlayan var mı bi de tam olarak ne iş yaparız bi de olma ma gibi bi durum var mı

meb istanbulda işe başlayan daha henüz yok galiba,ben görmedim,olursa işe başlayan yazsın lütfen

Üst Alt