Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar okuyunuz.

Enginsar

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Meb'e atanan arkadaşlar kararnameleriniz bir haftaya kadar atandığınız kuruma bakanlık tarafından gönderilir.
Kararnameleriniz gittikten sonra kurumun web sayfasından gerekli duyuruyu çoğu kurum yapacaktır. Hangi belgelerle başvurmanız gerektiğini yazarlar. Belirtilen tarihlerde evraklarınızı teslim eder ve görevlendirileceğiniz yeri belirleyip size bildirirler.
Çoğu müdürlük sizlerden bir dilekçe alır ve mazeretinize göre sizi istediğğniz yere en yakın kurumda başlatırlar.

Ben MEB'e hizmetli olarak atandım şizofreni hastasıyım. Şimdi bunlar bana durup durup ilkokul veya liseye vermezler herhalde. Bu yaştan sonra kullandığım ilaçlarla kolay olmaz benim icin galiba

Gecmis olsun bende pibolar hastasiyim anti deprasan iciyorum benim bir arkadasim muftuluge atandi huzmetli olarak masa basi calisiyo takim elbisesiyle gidio ise evrak islerine getir goture bakio

Temizlik iskerini ozel sektorden gelen sozlesmeli temizlik firmalari karsilioms hastanelerde ama meb bilmiorm

Benim bikac sorum var.ilk once bu tayini aldirmak icin dilekceyi vericez ama ne zaman.yani 3 gun oldu bile.ve gecen sene meb e atanan arkadaslardan hangi evraklari istediler.listesi elinde olan biri paylasirsa maasimizin erken baglanmasi icin faydasi olucaktir.lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim.tsk.

Arkadaslar 75.3puan Ortaogretım ikinci tercih de olur mu sizce hizmetli

Arkadaşlar aşağıdaki evrakları hazır halde bekleyin meb sizden aşağıdaki evrakları isteyecektir.

1-Diploma aslı veya aslının aynıdır onaylı fotokopisi
2-Engelli raporu
3-Üç adet vesikalık fotoğraf
4-Ekpss yerleştirme sonuç belgesi(Sınav sonuç ekranından yazdırın, https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4131)
5-2 adet kimlik fotokopisi

Üst Alt