Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Kurtulus1905 2440 lira alıyorum. Eşim çalışmıyor, çalışmış olsaydı 2250 civarı bir şey alırdım sanırım..

12/1 maaş derecesi ile başlayan bir hizmetlinin 2300 alması mümkün değil. Bakın size +5 / -5 maaşı söylüyorum 2,184 Tl alıcaksınız. Fazla yükseklere uçmayın.

2.184 TL alacaksak Allaha şükürler olsun daha ne istiyoruz ki ? şükretmeyen insanın kazandıgı paradan hayır gelmez.. bu paranın çeyreğine bile muhtaç olan insanlar var.. şükretmesini bilin

Zamanın Ötesinde@ kardeşim sana katılıyorum. allaha şükür atandık kimsenin eline bakmıyacağz kimsye muhtaç olmayacağız. bide '' maaşım niye 2500 değil, niye 3000 değil '' diye şikayet mi edecez ? isterse 1000 lira olsun ben yine gider ekmeğimi kendim kazanırım. yeter ki başkasının umuduna düşmeyeyim.

Enginsar

derecem 12/1 değil 10/1 evliyim 2 çocuğum var memurlar nete göre hesapladım 2541 tl ayrıca en düşük memur maaşı 2300 tl 2016 için...

süre bitiminin ayın 19 olduğu söylendi istanbul için bilenler yorum yapsın

kocaeli milli eğitime atamam çıktı fakat istanbulda oturduğum için kocaeli milli eğitime istanbul için dilekçe verdik orda ki görevli bayan bayram dan sonra arayıp takip edersiniz dedi ben her ihtimale karşılık geçen hafta cuma günü ayın 9 u aradım ve evrakları teslim etmenin son gün olduğunu söylediler istanbul il milli eğitimi aramamı söylediler bende aradım ayın 19 pazartesi günü evrakları istanbul milli eğitime teslim edebileceğimi söylediler BUNA BENZER SÜREYİ GEÇİRENLER VARMI ÖZELLİKLE İSTANBUL İÇİN BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Arkadaşlar iyi günler 2014 teki Ekpss Meb hizmetli derecesi 12 idi bu sene derece 10 sizce maaş farkı olur mu ? Bilgisi olan.

Arkadaşlar yazılanlar yanlış anlamalara yol açtı galiba kimsenin maaşı beğenmediği yok bir arkadaş merak edip sormuş bunun üzerine yorumlar yapılıyor çok şükür demeyi bilen insanlarız

Enginsar 12/1 kademeden başlanmıyor göreve. Meslek lisesi mezunu isen 12/2'den başlarsın, düz lise ise 13/3'ten başlarsın.
ben geçen sene 8 Temmuz'da 12/2'den başladım göreve. sonra yılbaşında bütün memurlara bir derece verildi 11/2 oldu derece/kademem. bu yıl 8 Temmuz'da da adaylığım kalktı ve 11/3 oldum.
abdullahsavcı. 2014 veya 2012 olması bir şeyi değiştirmez abdullah kardeşim. lise mezununun başlama derece ve kademesini yukarda yazdım. bu sene göreve başlayanların derece ve kademesi aynı şekilde başlayacak.

Ankilozan dediği doğru siz 13 den başlıcaksınız.Benim derecem şu an 10/2 teknisyen yardımcısıyım.kurumum kyk.2250 tl maaş..

FaiR

Dostum kyk da ben bilerek Döner sermayede var , doğrumu biliyorum acaba ?

Ben yeni iş başı yapacakların maaşını söyledim. Sizinki eş durumu hizmet yılı farkınız var.

12/1 veya 12/2 farketmez 0,50 kurulun hesabını yapmayın 7/1 ve 4/1 ine düşmedikçe diğer derecelerin maaşa etkisi yoktur. Takılmayın derece kademeye bilgi amaçlı söyledim kafanızı derece kademeye yormayın. Yeni başlıyacak hizmetli arkadaşların maaşı 2.184 tl

19'u oldu bilgi alan var mı?

19'unda ilçe olarak nerede baslayacagimizi soyleyeceklerdi öğrenen oldu mu?

Balikesir meb i aradım anca önümüzdeki hafta içi belli olacağını ve 30 unda iş başı yapmış olacağımızı solyledi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delizora

Benim için çok önemli ben hem il hem ilçe istedim bana " oldu " dediler fakat Obsesif Kompulsif Bozuklugu var ve içime ufakta olsa bi şüphe düştü " olmadığına dair " eğer size dediginizi bana da derlerse kafayı yerim herhalde

Bu hafta belli olur büyük ihtimal atanıp kendi iline yada başka bir ile tayin isteyenlerde inşallah ayın 30.da başlarız

ben ilk tercihim ilçe meb
ikinci tercihim il meb
üçüncü tercihim yine ilçe meb
inşallah okula falan vermezler ne dersiniz arkadaşlar

engelim ülseratif kolit bir kaç okul müdürüyle görüştüm engelime uygun iş veremeyeceklerini söylediler o yüzden ilçe meb istedim

hizmetli ile memurun maaşını görünce ben şok oldum. hiç beğenmedim. 2500 TL benim mazotuma yetmez :))

Şirkette çalışmaya devam. zaten EKPSS den iyi puan alıp iyi yerleri tutturamıyorum. ADİL değil..

davetsiz 'tercihim' derken yani size ikinci bir tercih mi yaptırdılar merkezde veya ilçede mi çalışacağınıza dair ?

evraklarımızı il milli eğitime teslim ederken bir kağıt verdiler şuraya evine en yakın 3 okulun adını yaz dediler bende ilçe yada il milli eğitimi tercih edebiliyormuyuz diye sordum onlarda evet dedi bende ilçe ve il milli eğitimi yazdım o kağıda adresimi telefonumu yazdım imzaladım verdiğim evrakların en üstüne o kağıdı koydular

görev yerlerimiz bu hafta içi belli olur mu ?

arkadaşlar malum pek çoğumuz evraklarımızı teslim ettik. şuan yine bi bekleme süreci içerisindeyiz. ( her zamanki gibi )
acaba bu süreçte tercih sonuçlarının açıklanmasında olduğu gibi uzar mı ? yoksa bazı arkadaşların dediği gibi 30 unda işbaşı mı yaptırırlar ? henüz çalışacağımız kurumda belli olmadı. umarım bu hafta her şey netleşir.

vallahi bakanlığın üst yazısında en geç 30 eylüle kadar işbaşı yaptırılsın yazıyor dur bakalım bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin sonuçlanır diye düşünüyorum

bana da öyle bir yazı yazdırdılar ama ben okul adı yazabiliyormuyuz diye sordum hayır sadece evime yakın bir yerde görev yapmak istiyorum diye yaz adresini telefonunu falan bende yazdım. yani herhangi bir kurum adı belirtmedim sadece evime yakın bir kurum diye yazdm

o zaman evine en yakın bir kaç yer için umutlan bence

evet. yani evime çok yakın iki okul var yaz dese oraları yazacaktım ama gerek yok dedi diye bşey yazmadım. neyse seninde hakkında hayırlısı olur umarım saol :)

evet bende öyle düşünüyorum. ben aradım bugün. henüz komisyon toplanmadı dediler. beklemedeyiz.

Üst Alt