Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Muratsaid

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun mebe hizmetli memur atandım göreve benim gibi atanan arkadaşlar ne zaman başlarız bilgisi olan varmı daha evvel ataması olan arkadaşlarda yorum yaparsa menmun olurum

Memur bana bayramdan sonra ara 30 una kadar işbaşı yaptırmanız lazım dedi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bayramdan sonra başlarsınız sanırim bu ay çıkmaz

İnşallah biran önce başlarız kendi iline tayin isteyenlerde bu süre uzayabilirmi acaba kafama o takılıyor

Ewet 30 eylul

Bayramdan sonra kurul toplanacak herkesin gideceği yer belirlenip telefon edecekler en geç 29 na kadar iş başı yapılmış olunacak

Bu bilgileri siz nerden aldınız arkadaşlar kurumlara gönderilen üst yazımı var onumu okudunuz yada atama şubedeki yetkili kişilerdenmi duydunuz

Edirne meb in sitesinde bakanlık ust yazısı var. Sormuyorsunuz cvp verioz itibar etmeyip kaynak istiyorsunuz

Aynı konuya cvp verdim die hatirliom yanlışlık varsa kusura bakma

Kardeşim sana değildi sorum kuruma sormuştum net bir tarih ve cvp alamadım kimseden sağolasın yardımcı oldun baktım şimdi edirne mebe aynen dediğin gibiymiş teşekkür ederim

Net maaş tan haberi olan varmı hizmetli kadrosunun

arkadaşlar ben memurlar.net den hesapladım kendi durumuma göre 2474 tl çıkıyor elime geçecek para

Ben de sitelerden hesapladim faln 1980 le 2600 arası çıktı neyse elimize geçmeden ogrenemicez

Ben bir arkadaşa sordum 2300 ve 2400 arası alırsın demişti

İnsalhh

Delizora kardeş en geç 30 eylül diyor üst yazıda daha erkende başlama durumu sözkonusu o halde

Aynen bana bayramdan sonra salı günü ara engec 30 Unan kadar başlatmamız kazım dedi memur

Pekala ben kendi ilime tayin istedim bir defaya mahsus olan hakkımı kullandım bu ayın 30.da benim gibi olanlarada geçerlimi yoksa biz biraz geçmi başlarız bilgin varmı ??

Ust yazıda belirtmemiş sanırım da tam emin olmamakla beraber aynı şekilde 30 unda işbaşı veriyor fakat +15gunde taşınma vesaire die musade edio die biliyorum

Amin

Muratsaid kardeşim, atandığı ilde başlayacak olanlar için söylenmiştir 30 Eylül tarihi. Dilekçe verip yaşadığı yerde kalmak isteyenlerin işi en az 15 gün sonra hallolur. Çünkü o dilekçeler tekrar bakanlığa gidiyor, bakanlık yeniden atama kararnamesi çıkarıyor, o kararnameler çalışmak istediğin yerdeki il milli eğitim müdürlüğüne gönderiliyor, sonra onlar senden evrak istiyor, nereye yerleştirileceğine karar veriliyor, sonra o kararlar valilik onayına sunuluyor, valilikten onay çıktıktan sonra kararlar ilçe müdürlüklerine gönderiliyor. Bu süreç de 15 gün falan sürüyor.

Ankikoz kardeşim ben tayin istediğim ile evrakları eylülün 7.de verdim

En geç 30 eylüle kadar iş başı yapıcaksınız. Maaşınızda 2000 kadar olur.

Üst Alt