Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Hayır okul bana cazip gelmedi düşündümde okulda bana vericekleri görev mevki çok az hatta yok denecek kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerinde bölümden görevden çok ne var :) direk benim evimin çevresindeki 3 ilçe eğitim müdürlüğünü yazdım bayan okul + halk eğitim + milli eğitim neyi yazmak istersen yaz dedi :)

Yanki Hmm benım evime ilçe milli eğitimler çok uzakta oldugu için okul yazdım.. ilk sıraya yazdıgım okul bizim evin 60 metre aşağısında :) diğer 2 okul 100 metre uzaklıkta.. hepsınıde yazdım :) hakkımızda hayırlısı olsun

Yanki Hmm benım evime ilçe milli eğitimler çok uzakta oldugu için okul yazdım.. ilk sıraya yazdıgım okul bizim evin 60 metre aşağısında :) diğer 2 okul 100 metre uzaklıkta.. hepsınıde yazdım :) hakkımızda hayırlısı olsun

allah razı olsun inşlh herkes güzel sevebilceği yerlerde çalışır :)

bizi bugün aradılar yarın toplantı var diye yarın başlıyoruz insallah herkes e hayırlı olsun meb

osmaniye bugün toplantı yaptı milli eğitim ilçe yarın yada pazartesi görevde olursunuz dedi

bu ankaradan ses seda yok iyice paranoya oldum artık

merkez kardeşim Osmaniye de toplantı yapıldı dedin içeriği ve amacı neydi diye sorsak bizi bilgilendirebilirmisin

Birşeymi soruyorlar toplantıda hangi okulu istiyorsun falan diye bizlermi danışıyorlar toplantının içeriği nedir

bugun samsun mebe gittim pazartesi bize evrakları teslim etceklermiş bizde işlemlerimizi hallettikten sonra başlıcakmışız...
işlemler: bankada hesap açmak bide atandığımız ilçe mebe evrakları vermek...

göreve başlama konusuydu cuma yadapazartesi göreve başlarsınız dediler hangi okulu istiyorsunuz diye milli eğitim müdürü sordu tanıştı rahatsizliklarimizi sordu bugün sabah 9 da görüştü hayırlı olsun dedi

Sakarya/Akyazı MEBde bugun işe başladım.. hayırlısıyla Allah herkese nasip etsin

Bu sessizlik hayra alamet değil.. neredeyse herkesi aramışlar bizi daha arayan olmadı..

Merkez said sabah 9 mu pardon saat 15 de yapıldı toplantı içerde 18 kişiydik saatimi şaşırdın anlamadım

Zamanın Ötesinde

Kardeşim bende senin gibi endişeliyim fakat burası büyükşehir atanan ve buraya naklini isteyen çok. O yüzden bekliyoruz bence

shark evet ama içimde kötü bir his var.. hislerim beni hiç yanıltmadı bugüne kadar umarım yanılırım.. okullar açılalı 3-4 gün oldu.. şimdiye kadar iş başı yapmış olmamız lazımdı..

Arkadaşlar kendinizi sıkıntıya sokmayın problem olmaz biraz sabır

Tekirdağ haber yok ben aradım dedi ki merak etmeyin 30'una kadar iş başı yapacaksınız biz sizi ariycaz ama hala aramadi 7 gün kaldı 30'una..

Tüm mebe atananların durumu tahminimce 30 una kadar netlige kavusur arkadaşlar

arkadaalar şimdi ben 2 tane tercih yatım ikisıde ilçe milli eğitim müdürlüğü şimdi ben bunlardan bırın demı calişcam

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardes bugün aradım ekimin ilk haftası ara dediler

Üst Alt