Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Akllımda bir sürü düşünce var gece uyuyamıyorum 6 kura çekimine katıldıktan sonra nihayet sınav ile atandım şansımı kendim yarattım çok şükürki atandım ama içimden her an sanki rüya ve uyanacağım diye korkuyorum :). başlıkta yazdıgım gibi mebe evraklarımızı verdıkten sonra prosedür nasıl işliyor evrakların izlediği yol nedir ?
ne zaman iş başı yaparız ? büyük il küçük il farkediyormu ? dilekçe ile yer değişikliğinde bulundum azartesi dilekçem ulaşmış olacak. evragım ne zaman ilime gelir ? araya bayramda girecek. bilen bir arkadaş aydınlatısın bizi lütfen benım gibi beklenti içerisindeki arkadaşlarımızda fikir edinir şimdiden tşkler

Dostum bekle çifte bayram yaparsın ilden ile fark etmez müdürler kurum yetkileri fark eder artık herkes iyidir kimse kimseyi sıkmaz taşeron işçiler var işkur elemanları var engelliye yük iş verilmez bi masaya oturursun müdür imza atar evrağa gönderir sana kaşe mühür bas bu kadar hayırlı olsun şimdiden

Benim merakim yukarıda yazdıklarım. Atanan arkadaşlar yorum yazin lütfen. Adımlar ne ?

kardeş ayın 19 una kadar evrak teslimi var ben evraklarımı cuma günü verirken sordum en geç ekimin ilk haftası iş başı dediler

bayram Mebe atananlar en geç 1 - 1,5 ay içinde işbaşı yapmış olurlar

bize iş bası en gec 30 una kadar yapplılır dendi telefonalr acık olsun ozelikle bayramdan sonra...

bayram kendi iline tayin istediğin için 1 aydan önce başlayamazsın. ben geçen sene 25 mayıs'ta atandım 8 temmuz'da iş başı yaptım.

suat65 davetsiz ben gecen hafta evrakları verdim haftaya arayın dediler bi konu için aradım ne zaman başlayacağım konusunda bilgi vermediler. Bayramdan sonraki hafta belli olur mu ?

dün evrakları teslım ettım ayın 30 veya eylulun ılk haftası ıs bası dedıler

Bende evrakları dün teslim ettim.. Eylülün sonu ya da ekimin ilk haftası işe başlayacaksın dediler..

Bakanlığın emri ile en geç 30 eylülde tüm işlemlerinizin tamamlanması istenmiş. Ekimde iş başı yapıyorsunuz hazırlanın.

Evet siz başlayında sıra 2. Atamalara gelsin atanan arkadaşlarıda Allah iyi amirlerle karşılaştırsın

atanılan il yada tayin istenen il olsun il meb de sizlerden alınan evraklar 1. milli eğitim bakanlığına gider 2. onaylandıktan sonra il meb e gelir 3. işe başlama yazınız valilikten onaylanacak 4. onaylanan göreve başlama yazınız ilçe meb lere yollanır. 5. bu aşamadan sonrada sizlerin ilçe mebler ile iritbata geçmeniz gerek telefon açmayabilirler bu yüzden sık aralıkla görev yazınınızın gelip gelmediğini sorun.

Kurtulus1905 Enginsar arkadasın dediği dogrudur. bana da il millii eğitimde atandıgı yerden tayin almak için dilekce verenlerin en geç ekim 30da baslayacağı söylendi

Ankara MEB'e atananlar sizi arayan oldu mu ? ya da siz Ankara MEB'i aradınız mı ?

bende bu konuyu çooooooooooook merak ediyorummm

artvin meb atandım dilekçe ile ankara meb e evraklarımı teslim ettim

Yer değiştirmeyenler pazartesi başlayacaklar sanırım.

davetsiz Bende Bursa MEB'e atandım dilekçe verdim evrakları ankara MEB'e teslim ettim.. peki siz Ankara MEB'i aradınız mı hiç ? ya da bulunduğunuz ilçe müdürlüğünü aradınız mı bugünlerde ?

yok aramadım dün forumlarda birisi aradım dedi haftaya belli olur demiş telefondaki kadın ne derece doğru bilemiyorum

Ankara meb'i dün aradım haftaya pazartesi arayın dediler..

ben dün evraklarımı teslim ettim ve istanbul personel atama bölümündeki bayan bana bugün 21.09.2016 tarıhinde atama toplantısı olcak ve atancaksınız dedi 29 unda çalıştıgın yerden çık 30 unda iş başı yapcaksın dedi

Yanki bu atama toplantısı her il için mi geçerli acaba ?

Hiç bilmiyorum benim tek bildiğim ben çok acil olarak dün evrak teslim ettiğim ve bayanın bana söylediği 21.09.2016 da atama toplantısı olacak ve istanbulun ilçelerine atamalar olcacak dedi sorduğum tek şey bize verilen evrakda hangi okul milli eğitim müdürlüğü vs seçiyoruz ya 3 yer o yerden ilk yazdıklarımız %90 orası olcakmış

Üst Alt