merhaba
guleman18, işte okuldaki öğretmenlerden de biri benim.
bişey olmaz inşallah. tabiiki biraz daha dikkatli olmak istiyorum ben şahsen. mesela öğretmenler arasında sıkça tartışmalar olabiliyor, ben kendimi bu tarz şeylerden uzak tutmaya çalııyorum ve yavaş hareket ediyorum. zaten ordakilerde duruma bakıyorlardır. hani yoktan sorun çıkarmazlar diye umuyorum ,1 yılı bitirdim gibi. aslında 2 yılım bitti de bir yıl pandemiye denk gelmişti saymıyorum onu.
dediğin bazı şeyleri ben de yaşıyorum açıkçası baya zor. bazen toplu fotoğraf çekiminde veya 29 ekim gibi törenlerde ufak tefek sorunlar yaşayabiliyorum ama kendimi sonuçta herkes gibi düşünüyorum (yaf benim takım elbisem yok adam gibi bence ondan kaynaklandı )

.
inşallah bişey olmayacak guleman yazılarını okuyordum baya zor bir atanma dönemi geçirmiş olduğunu düşünüyorum.
bende 7 yıl boyunca atanamamıştım. halime şükrediyorum , tek sıkıntı öğretmen maaşı çok düşük ben ingilizcemi ve arapçamı advanced seviyesine getirmeye çalışacağım ,inşallah arapça excellent de olur daha önümde 3-4 yıl var.
yurtdışına öğretmen olarak gitmeyi planlıyorum 3 yıl sonra ama belki daha iyi veya farklı seçeneklerde olabilir , belki..emeklilikte de olmaz değil. hani bunlar planım.
okuldakiler merak etme sana öcü gözüyle bakmazlar. ayrıca hastalığınla ilgili sadece amirine (müdürüne ) paylaşımda bulunmanı öneririm diğerleri bilmesin ,gerek de yok zaten.
hayırlı olsun.
kolaylıklar