Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar burada toplanalım

fasfor
80 küsür puan ile MEB.
sneyper
Teşekkür ediyorum. Doğru, bakanlıkta bir çok engelli memur ile tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. MEB engelli çalışan konusunda diğer bakanlıklara göre daha hassas davranıyor.

Meb'e atananlardan kimler burada? Hangi birimlerde görev yapmaktasınız?

nostaljik

OKULA ATANDIM .AMA BANA MİKROP GIBI BAKIYORLAR. SONUÇTA BÖYLE OLMAYI BEN ISTEMEDIM.

Ehliyetimi yenileyemiyorum. Doktorlar sıkıntı çıkarıyor.

Yarın bir gün evlilik yapabilecek miyim bu rahatsızlıktan dolayı Bilmiyorum

İşte bazı konularda üzgünüm . Üzülüyorum

Teşhisim Atipik Psikoz

Bu okul personelince duyulursa Beni çok Üzer.

5 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum. ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN.

ÇEKMEYEN BİLMEZ.

Güya kafamdaki Dopamin Az mi salgilaniyormus, Çok mu bilmiyorum

Kafamın içinde Cızırtı şeklinde SES var .5 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum.

Beyin tomografisi çektirdim .Birşey çıkmadı

Kulak doktoruna gittim . Birsey Çıkmadı

merhaba guleman18, işte okuldaki öğretmenlerden de biri benim.
bişey olmaz inşallah. tabiiki biraz daha dikkatli olmak istiyorum ben şahsen. mesela öğretmenler arasında sıkça tartışmalar olabiliyor, ben kendimi bu tarz şeylerden uzak tutmaya çalııyorum ve yavaş hareket ediyorum. zaten ordakilerde duruma bakıyorlardır. hani yoktan sorun çıkarmazlar diye umuyorum ,1 yılı bitirdim gibi. aslında 2 yılım bitti de bir yıl pandemiye denk gelmişti saymıyorum onu.

dediğin bazı şeyleri ben de yaşıyorum açıkçası baya zor. bazen toplu fotoğraf çekiminde veya 29 ekim gibi törenlerde ufak tefek sorunlar yaşayabiliyorum ama kendimi sonuçta herkes gibi düşünüyorum (yaf benim takım elbisem yok adam gibi bence ondan kaynaklandı ) :) .

inşallah bişey olmayacak guleman yazılarını okuyordum baya zor bir atanma dönemi geçirmiş olduğunu düşünüyorum.

bende 7 yıl boyunca atanamamıştım. halime şükrediyorum , tek sıkıntı öğretmen maaşı çok düşük ben ingilizcemi ve arapçamı advanced seviyesine getirmeye çalışacağım ,inşallah arapça excellent de olur daha önümde 3-4 yıl var.

yurtdışına öğretmen olarak gitmeyi planlıyorum 3 yıl sonra ama belki daha iyi veya farklı seçeneklerde olabilir , belki..emeklilikte de olmaz değil. hani bunlar planım.

okuldakiler merak etme sana öcü gözüyle bakmazlar. ayrıca hastalığınla ilgili sadece amirine (müdürüne ) paylaşımda bulunmanı öneririm diğerleri bilmesin ,gerek de yok zaten.

hayırlı olsun.

kolaylıklar

@ kar & yağmur

Merhaba

Şimdi DYS , Mebbis, öğrenci belgesi nasıl verilir, öğrenci ,öğretmen devamsızlık nasıl girilir .. gibi uygulamalari gösterdi Yöneticiler

Kimi zaman İŞ verdikleri de oluyor. Kimi zaman boş oturduğumda oluyor GÜN boyu
Normal mi ??

Daha 2 ay Eğitim alacakmışım .Yani kurs görecekmişim.

Işte ortama alışmaya çalışıyorum.

Okulda Tek MEMURUM.

bence normal. dys kullanımı zor değildir. zaman içinde öğrenilecek şeyler. aday memurlar sınava giriyorlar mı 1 yıl ile 2 yıl arasında veya 2. yıl sonunda bilmiyorum. biz girmiştik.(aday öğretmenlik (adaylık) kaldırma sınavı idi bizim)
yanına gelen konuşmak bişey paylaşmak isteyen öğretmenlerde olacaktır sende onlarla konuşur paylaşırsın.

kar & yağmur

1 Yılın sonunda Aday Memurluk kalkacakmış.Sinav oluyor kolay bir sınav dedi. Geçersin dedi. Sordum.Yönetici öyle söyledi .

Öğretmenler geliyor günlük imza atmaya geliyorlar bana. Öğretmen Devam çizelgesi var elimde.

Öyle işi öğrenmeye çalışıyorum.

guleman18

günlük imza ne için tam anlamadım , devam için mi? yani bizim okulda neden yok ,bizde yok ise orda niye var onu tam anlamadım. bizde nöbet var, ders defterini de her gün dolduruyoruz ama memura imzaya gitmiyoruz. ha evet bir program olduğunda vs ama biz memura gitmiyoruz ,imza sirküsü öğretmenler odasına geliyor.

evet adaylık kaldırma sınavı zor değildi ama çok basit de değildi sanki.

kar & yağmur

Evet Destek imza sirküsü bende . Demek ki her kurumun isleyisi farklı

Yönetici öyle uygun gördü. Yönetici ne derse onu yapıyorum. Benim kararım Değil .

Üst Alt