Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan biri dilekçe ile yaşadığı yere atama isteyebilir mi?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
mebe atanan birisi dilekçe ile atandıgı kuruma başvurup kendi ilinde işbaşı yapabiliyormu ?
okudugum kadarı ile 1 defaya mahsus yer değiştirebiliyormuşuz ? bilen bir abimiz bizi aydınlatabılırmı ?
forumda bu konu hakkında bayağı bir kafa karısıklıgı var.

hayır benım demek istediğim MEBte bazı arkadaşlar atandıgın kuruma işbaşı yapmadan örneğin antepe cıktı tercihin sen mardinde işbaşı yapmak istiyorsun olurmu ? bazı arkadaşlar işte atamam bursa ama ben sivasa aldırdım engelliler için 1 defaya mahsus istediğin yerde yerşelmen oluyormuş

bu sorunun cvp bende merak ediyorum 2015 yılındaki atamalarda meb bu uygulamayı yaptı fakat şimdi aynı uygulama tekrarlanacakmı bilmiyorum ve bende merak ediyorum bu sorunun cvp

bimere yazsak ceva alabılırmıyız acaba

milli eğitim müdürlüklerine atama yazısı gelince herşey kesinleşir bakanlıktan gelecek üst yazıda bununla ilgili bilgilendirme yaparlar onlarda biz sorunca bilgi verirler.Yni evrak istediklerinde soracağız

Bu konu hakkında bilgi almak için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünü aradım. Geçen yıl yaptılar bu yılda büyük ihtimal yaparlar dediler. Yinede belli olmaz yanlış yönlendirmek istemem. Ben de Eskişehir'deyim Şırnak'a çıktı tayinim :d

arkadaşlar bekleyin bakanlık gerekli açıklamaları yapacaktır. Büyük ihtimal dediğiniz olacaktır.

geçen yıl yapıldı ama 1 yıl atandıgın yerde çalışıp asaletin tasdiklendikden sonra tayin için dilekçe verebiliyorsunuz. bende o hakkımı kullandım 1 yıl sonra istediğim yere tayinim çıktı hemde dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra

Bunu atandığınız ilin meb müdürlüğü ile görüşün
Sağlık nedenlerinden ötürü 1 defaya mahsus yaşadığın ile tayin hakkı oluyor
Dilekçe yazıp atandığınız kuruma
Yollarsınız tabi kurumla diyalog halinde

Üst Alt