Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de görevde yükselme sınavı 2015 Şubat ayına ertelenmiştir

habip50

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
3
değerli arkadaşlar meb şeflik ve görevde yükselme sınavı 2015 şubat ayına ertelenmiştir.

ben 24 nisan 2014 te Mebe yerleştim bu şubat 2015 teki görevden yükselme sınavına bende girebilir miyim ?

5 yıl hizmet yılı gerekiyor arkadaşım saymanlık gibi görevlerede 3 yıl gerekiyor. 13 eylül 2014 tarihinde sınav olsaydı giremeyecektim çünkü 4 yıl 8 ay kıdemim oluyordu. benim için ertelenmesi iyi oldu inşallah şubatta girerim.

pardon 24 nisan 2013 te yerleştim meb'e benim bildiğim 3 yıl hizmet şartı aranıyor 5 yıl nerden çıktı

Yanlış bilgi unvan değişikliği sınavı ertelenmiştir. Görevde yükselme sınavı 13 eylül de yapılacaktır. 5 yıl şartı 3 yıla düşürülmüştür. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz iyi okuyunuz yönetmeliği

bu ünvn değişikliği ile görevden yükselme değişikliği arasındaki fark nedir anlamadım ayrıca ben ne zaman girecem bu sınava

Üst Alt