Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de 4/d mi memurlukta mı kalmalıyım karar veremedim!?

jardel_alkan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İşitme engelliyim. İstanbul da Üniversite de bu hafta taşerondan kadroya girdim .Dün de engelli memur sınavı tercih
sonuçlarından İstanbul MEB memur olarak atandım.4 D kadrolu mu Meb memurluk mu kararsız kaldım .Yerimde olsanız siz ne yapardınız?

jardel_alkan

İkisini de karşılaştır.Hangisinin faydası iyi ise onu seç.Meb biraz sıkıntılı bir kurum ama memur kadrosu eh işte iyidir.yerinden memnunsan oynama.

tabiki İstanbul MEB memur olarak atandıysan oraya geç özlük hakların maaşın emekliği tabi ki fark var . bu işin lafı mı olur.. İstanbul MEB memur olarak başla sonra bilgisayar sertifika al. başvuru halk eğitim merkezlerinde yap kurumuna ver belgeleri V.H.K.İ ol

Üniversiteden tayin isteyemezsiniz.İstanbul üniversitesi çalışanı hemşire yakınım yıllardır kurumlar arası geçiş için uğraşmakta ve çabaları sonuçsuz kaldı.Ben Meb derim.Maaş düşük bile olsa.

HOŞCAKAL

GİH olarak atanan biri işe başlarken elinde olan bilgisayar sertifikasını kuruma verirse V.H.K.İ. olabilir mi yoksa ünvan değişikliği için sınava mı girmesi gerekir.

Üniversiteler kadrolar boşaldıkça atıyorlar eşdeğer ünvandakileri vhki veya bilgisayar işletmeni olarak. Üniversitelerde GİH sınıfında çalışmak çok zordur. Tayin hakkı her ne kadar kanunen olsada imkansız gibi bişeydir ki sizler memur olmadınız akadaşım. Hiç düşünme MEB e geç.

yok direk v.h.k.i oluyon kurumun belgeyi ve senden dilekçe alıp bağlı olduğunuz müdürlüğe gönderip işletıyo terfi ve maaşında yukselıyo

Cevaplar için teşekkür ederim. Tayin isteme gibi bir niyetim yok .Zaten yaşadıgım şehir .Maaşlar zaten aşagı yukarı aynı .Sanırım mevcut işime devam edecegim.

Maaşlar aynımı taşeronda ne kadar alıyorsunuz ki?

jardel_alkan

İyi de tercih yaparak neden kadro yaktın o zaman.
Yahu nasıl insanlarsınız siz..

Bfs
Tercih yaparken kadro olayımız henüz kesinleşmemişti.Mecbur yapmak zorundaydım.

SU35
Veri Giriş elemanı 2.500 civarı alıyor .

GİH olarak atanan biri işe başlarken elinde olan bilgisayar sertifikasını kuruma verirse V.H.K.İ. olabilir mi yoksa ünvan değişikliği için sınava mı girmesi gerekir.

yok direk v.h.k.i oluyon kurumun belgeyi ve senden dilekçe alıp bağlı olduğunuz müdürlüğe gönderip işletıyo terfi ve maaşında yukselıyo

jardel_alkan
jardel hızmetli daha yüksek maaş alıyo döner sermaye yıllık izin refakat daha neler neler ... neyse sen mutlu isen sorun yok esenlıkle kal

OOO süpermiş bizim burda taşeronda daimi işçi kadrosuna geçenler asgari ücret alıyorlar.

Taşerondan geçenlerin memur maaşı alacaklarını düşünüyorsan yanılıyorsun!

Bfs

Memur maaşı olur mu bilemem ama son yapılan toplu sözleşmedeki rakamla geçiş yaptık . Misal veri giriş 2.500 artı 52 günlük ikramiye artı 10 günlük sendika ikramiyesi alıcak.

bence almadan inanmayın. Kim yapı bu acıklamayı.

SU35

KHK ile çıkan kanunda geçişler herkesin mevcut maaşı ile yapılacagı yazılmıştı zaten. Taşeron iken ne alıyorsan hangi haklara sahipsen geçişten sonrada onu alıcaksın .Üstüne birde 52 günlük tediye var.

anladım. bzizim burdakiler asgari ücret alıyordu da o yüzden dedim.

Vizyon

Sorunuzu anlamadım? Bu başlık altında ekim olunabilecek bir yorum yapmadım sadece soru sordum?

Üst Alt