Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB yeni yazı yayınladı

Konular
9
Reaksiyonlar
0
2016/1 EKPSS Kapsamında Bakanlığımız Taşra Teşkilatı Kadrolarına Yerleştirilen Adaylara İlişkin Duyuru

Engelli vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin atama ve kura töreni Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle 24/08/2016 tarihinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

Bakanlığımız taşra teşkilatı emrine 2016/1 EKPSS sonucuna göre ortaöğretim mezunlarından 1.950 adet; Kura sonucuna göre ilköğretim/ortaokul/ilkokul mezunlarından 1.200 adet olmak üzere toplam 3.150 adet hizmetli unvanına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılmıştır.

24/08/2016 tarihiitibariyle yerleştirilen engelli (aday) personelin atamaları yerleştirildikleri veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Konu hakkında gerekli bilgiler 81 İl Millî Eğitim Müdürlüğü atama biriminden alınabilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
İletişim : İl Millî Eğitim Müdürlükleri.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Mebe atananlar milli eğitim Müdürlükleri ile görürüşün

24/08/2016 tarihiitibariyle yerleştirilen engelli (aday) personelin atamaları yerleştirildikleri veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.

meb de yayınlanan yazının özellikle bu kısmı önemli ben yanlışmı anladım : ( veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.) bu kısım göreve başlamadan tercihde bulunabileceğimiz anlamına mı geliyor.

Göreve başlatılmadan bulunduğun ile tayin isteyeceksin

Hemen mi gitmeliyiz yoksa beklememiz gerekir mi dosyaların ulaşması için?

yani göreve kendı bulunduğumuz ilde başlayacağız anlamına mı geliyor ? :)

peki bu durumda evrakları hangi ilin milli eğitimine götürüp vereceğiz ? atandıgımız ilin mi ? yoksa yaşadığımız ilin mi ?

Zamanın Ötesinde atandığın il senden dilekçe isteyecek. maille veya faks ile yollarsın onu sonra kargo ile aslını da yollarsın. onlar yeniden yazı yazacaklar bakanlığa, sonra senin istediğin il neresi ise oraya yeni kararname gidecek.. o kararname gittikten sonra evrakları gidip oraya vereceksin. bu süre 1-1,5 ay sürer bizde öyle olmuştu. mayıs 25 te atandık temmuz 8 de iş başı yaptım ben..

ankiloz kardeşim dilekçemizi elden versek süreç daha kısalmaz mı şimdi araya bayram falan girince süreç uzamasın

Üst Alt