Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Uşak'a atandım. Atama sonrası neler yapmalıyım?

ihsanoz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Atama sonrası neler yapmak gerekiyor. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

Lisans' tan MEB Uşak' a memur olarak atandım ancak neler yapmam gerekiyor.

Birde kadro derecesi 7 diyor. Bununla ilgili bilgi verir misiniz ? Maaş olarak ve ne gibi bir etkisi var 7 olmanın.

Öncelikle 7. Dereceden başlamaz kadro onu söyliyim. 9/1'den başlarsın. Maaş evli ve çocuklu değilsen 2800 civarı olur sanırım ama net rakam için memurlar.net'teki maaş hesaplama robotunu kullanabilirsin.

Şimdilik yapman gereken bir şey yok. Bayramdan 1 hafta veya 10 gün sonra Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Personel bölümünü ara, kararnameleriniz geldiyse sana istedikleri evrakları söylerler sende onları tamamlayıp oraya gidersin.

Teşekkür ederim bilgilendirme için sadece kadro derecesi 7 yazıyordu başvuruda ama başlayınca netleşecek heralde.
Bayramdan sonraya sabretmek gerekecek heralde .)

ihsanoz

bu kadro derecelerine nerden bakılıyo

ben mesela halk sağlıkta baslicam göreve ne alırım merak ediyorum :)

green16

evli isen 3000 TL den başlarsın değilsen 2800 TL vs

memura her yıl iki kere de zam yapılıyor

şu anda yüzde 3 zam yaptı hükümet ama sendika ile anlaşamadı diye yürürlüğe girmedi, sendikalar yüzde 10 istiyorlar :)

yani işe girdikten sonra yeni zam ile birlikte ocak ayından itibaren en düşük 3000 TL alırsınız

Skolyoz23

Cok tesekkurler

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green16

Kadro derecesini ben tercihlerde görmüştüm 7 yazıyordu ancak memurlar.net te herkes 9/1 den başlarsın diyor. Bende anlamadım açıkcası .)

Üst Alt