Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ORGM üzerinden EKPSS'ye çalışmak

Black-Tie

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
63
merhaba arkadaşlar ekpss sınavına çalışmak için

böyle bir site buldum meb in kendisinin sanırım sizde hem burdan çalışabilirsiniz ne kadar faydalı olur bilmiyorum çalışan arkadaşlar varsa burdan bilgilendirirse sevinrim ayrıca aplikasyon var diyor ama bulamadım benle alakalı olabilir.

bende bu projenin lise(ortaöğretim) için kitapları var ayrıca başka yayının çıkmış sorular kitabı da. bazı kitaplara neredeyse hiç dokunmadım bazılarında biraz işaret var. isteyene ücretsiz yollarım inşallah.

Son düzenleme:
ben buraya baktım fena değil ama eksik. özellikle lise, lisansa bakılır oradakileri bilmek lazım ama daha fazlası bilgi var çıkabilecek

@Hasan Dal, evet bende farkettim deneme sınavları ve bazı yerler eksik onun dışında matematik temel kavramlara baktım bir eksiklik yakaladım gibi ama emin değilim mail attım onlara bakalım geri dönüş olcak mı. teşekkürler yorumunuz için

Üst Alt