Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası

Ben 1995 senesinde aldım şertifikamı ama meb onaylı değil, bu konuda ne yapmalıyım, hemen hemen 20 sene oldu 20 senedir aynı şertifikayı kullanıyorum,
20 senedirde bu meret'in içindeyim, Bilgisayar onarım, teknik destek, işyerim den ayrıldığımda imza ayarlarında ne olduğum belli bunun gibi resmi belge olarak olsam kabul edilir mi ?
Ne iş yaptığım, hangi pozisyonda çalıştığım, vs. götürsem bilgi belge olarak işe yarar mı? memurlukta

Anlanadigim belge kabul edilmezse atanamiyormusun ? Belge alana kadar bekleme suresi falan yok mu yani ? Belge al sonra gel demiyorlarmi :))

Merhaba,

Bilgisayar iŞletmenliği, Bilgisayarlı Muhasebe, Santralist Kursu, İşaret Dili Eğitimi Kayıtlarımız devam etmektedir. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.!

Ünvan Meslek Eğitim Kursu Ümraniye / İstanbul

Anasayfa - Ünvan Meslek Eğitim Kurumları - Ankara - İstanbul Meslek Eğitim ve Sertifika Kursu 0216 632 76 59 ( Ankara 0312 433 66 71 )

Saygılarımla

Eğitim Koordinatörü
Aysun İpek

Sayın Serkan,

Ekpss sınav sonrası atama için Kılavuzda ki Sayfa22-23 Tablo-3 maddesince sertifika gerekli. İstanbul Santralistlik Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Bilgisayar işletmenliği Kursu sınavı Ankara şubemizde olacak Talebe göre sınıf açılır,fiyat teklifi alınır. 0216 632 76 59 (Ankara 0312 433 66 71) Anasayfa - Ünvan Meslek Eğitim Kurumları - Ankara - İstanbul Meslek Eğitim ve Sertifika Kursu Bilginize.

İnşallah herkes istediği şekilde çalışma imkanı bulur. Bol şans arkadaşlar. Erken davranın ne gerekiyorsa onu yapın.. Sertifika Programlarının Eğitim süreleri çok uzun değil. Sanıldığı gibi özel kurslara servet dökmüyorsunuz. Talep yoğunlaştıkça fiyatlar düşecek, taksit imkanları sunulacaktır. Teşekkür ederim.

isyanimkendime;

hayır malesef atandıgın zaman kuruma belgeleri belli süre için vermen lazım.

Ön lisans bilgisayar programcılığı okuyanlarında böyle bir Sertifika alması gerekiyor mu acaba?

ben sertifıkamı kaybettım nasıl alırım gerı ?

esprimiydı bu şımdı dalga gecınce kendını yukseklerde mı gördun alddıgım yere gıdemem kurs ucretını ödıyemedım

Benım fıkrım özel bır kursa gıt durum bundan ıbaret dıye anlat gosterırsınde eskı belgenı duruyorsa derslere gırmeden (girmiş gibi gösterip ) verebılırler yerleşmelerden oncede elınde olur ..MEB onayı olmadan kabul etmıyorlar hiçbir şekılde işin oluruna bakmak lazım

Üst Alt