Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB neden hiç hizmetli almıyor?

gercexs

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Bu atamalarda meb sizce neden hic hizmetli almiyor bunun sebebi sizide dusunduruyormu engelli hizmetliler icin bir calismami var acaba fikirleriniz nedir arkadaslar???

Herkesi ters köşe yaptılar bnm guvenm yok artik çalışma falanda yapmazlar canlari nasıl isterse onu uyguluyorlar

benim atandığım ilede 15 personeliz 5 ekpss ile atanan var 3 yetiştirme yurdundan gelen var (ilkokul mezunu) 2 kişide şehit yakını arkadaşımız var. kalan 5 kişi ise şef şube müdürleri ve müdür :) iş yoğunluğu hep ekpss ataması ile atananlarda. şehit yakınları vghi kadrosuna atanmışlar ama hizmetli işi yada telefonlara bakıyorlar, bizde hizmetli kadrosundayız ama veri hazırlama ve muhasebe departmanında calısıyoruz. yanı meb te ok yığılma var 2 sene almasalarda yine norm fazlamız var. bundan sonrada hizmetli almaları zor ,işkur personeli gelip paspas cay işi yapıyorlar.

MEB herkesi ters köşe yaptı en fazla engelli açıgı MEB de vardı oda bugune kadar pek hizmetli dışında memur almamıştı ama bu atamada hep lisans mezunu talep etmiş helal olsun okuyanlar cezalandırılmasın

Ben meb te engelli hizmetli fazlaligi oldugunu dusunmuyorum meb her yil en fazla hizmetli alimi yapan kurumdu ve hala bi cogu kurumda halen iskur elemani bulunmamkta meb tam anlamiyla iskurdan personel cekmemekte bence yapilan asiri sikayet ve baskilardan dolayi durduruldu alim!

4. dönem toplu sözleşme görüşmelerinde Memur-Sen engelli olan hizmetlilerin YH sınıfından GİH sınıfına geçirilmesi için talepte bulunmuş. Bu görüşmelerde konu hakkında bir karar çıkar diye düşünüyorum. Buna istinaden bu tercihlerde talepte bulunmamış olabilir. Yoksa MEB'de hizmetli açığı bitmez. Birçok okulda hiç hizmetli yok. İl ve İlçe müdürlüklerinde fazlalık varsa bu tamamen onların kendi rahatlarını düşünmelerinden dolayı. Hizmetli kadrosunda olanları memur gibi çalıştırıyorlar.

M.E.B'in eğik yazıdan vazgeçmesinden sonraki aldığı en isabetli karar.

Umarim artik bu engelli hizmetli biter atanan herkez gih olarak atanir.

Herşeyi Zaman gösterecek ama bu engelli hizmetlinin bir an önce kalkması lazım

Benim için meb hizmetli bir nimet di keşke açsalardì õzel sektörden kat kat iyidir ben gûnlûk 14_16 saat çalışıyorum hemde 1400 tl için ne yapalim olmadi

77 puan almiştim hep hayalini kuruyordum o begenmediginiz kadronun ama olmadi

Kadro beğenmemezlik değil.Bu kadro engellilere göre değil.Hiçbir engelli amirinin insiyatifine bırakılmamalıdır.

mebde hizmetlı olmamış kişiler kadro beyenmemezlık der ancak ...

Bende diyorum ki 11 yıldır özel sektördeyim bayram yok resmi tatil yok 14_16 saat çalışıyorum ve 1400 tl ücret alıyorum bundan dahami kötü
Bazen elindekilerin kıymetini bilmek lazìm

Kardeşim ben sana şimdi ne desem boş.Bende özelde 18 sene çalıştım.Söylediğin saatlerden daha fazlasını çalıştım ama engelli sınavı açıpta birde bu kişileri başkalarının ayak işleri yaptırmak işin doğasına ters.Dediğim gibi ben sana ne desem boş.

Sen bu zihniyetle memur olma zaten arkadasm bende 17 yil ozel sektorde calistim burdaki herkez elindeki nimetin farkinda sadece istihdam olarak atanilan haytini kolaylastirilmasi icin yapilan atamanin insanlara eziyet olmamasi buna sende dahilsin.!

Adam memurluğu kaldırmak istiyor açıklamalar yapıyor siz hâlâ neyi tartışıyorsunuz.

meb artık hizmetli ihtiyacını işkur ile işbirliği içinde mevsimlik karşılıyor.. sanırım kadro doldu.. normal kadrolu hizmetli alımı olmayınca engelli kontenjanıda ortaya çıkmıyor.. bir sebebi de bu olmalı..

Kontejanı dolmuştur düz mantık.

Bence kontenjan dolması söz konusu değildir.İşkurdan alınma işi olmuyor.Sadece 8 ay çalışılıyor.Diğer kalan 4 ay kim yapacak işleri.Bence bizim yaptığımız sosyal medya çalışmaları ses getirdi ve şapkayı önlerine koydular.Gih kadro için bir çalışma yaparlarmı derseniz bana göre zor bir ihtima ama hiç olmazsa kulaklarına su kaçtı.Şimdilik tek yapacağımız beklemek.

MEB bu yıl hizmetli kadrosuna ilköğretim mezunlarını alıyor klavuzlara bakın

Kılavuzlara baktık ama MEB ilkokul mezunlarından hiç hizmetli almıyor.Adalet bakanlığı,ceza ve tevkif evleri vede sağlık bakanlığı alıyor dediğiniz kadroları.Meb bu sene hiçbir şekilde engelli hizmetli alımı yapmıyor.

ilk atamada da lisans mezunları MEB neden hiç lisans memuru almıyor tartışması yapmıştı.

Tercih klavuzundan bana uygun 5 kadro bulabildim ne saçma ya
Zaten onlarda gelmez

haklıymışsın bir tane bile yok kaç gün önce baktım unutmuşum kusura bakmayın.

Estağfurullah.Fakat MEB bu dönemde engelli hizmetli almadığına göre bunun altındanda bişey çıkacak.Dediğim gibi sadece biraz Zaman vede beklemek

Üst Alt