Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB evrakları için ayın 9'u son gün mü? Ne yapmak gerek?

geleceknesil21

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ayin 9 una kadar meb evrakları teslim gerekçesi bütün iller için geçerli mi
Gaziantep e atandim
Benim babam şartları öğrenmek için mebe gitmişti Ankara dan sizi aradıkları zaman evrakları getirin denmisti
Ama İstanbul meb sitesinde ayin 9 una kadar evrakları teslim edin deniyor
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

gaziantep meb'i arayıp ögrenebilirsiniz bunu en dogru cevabi onlar verecektir size

Mebi arıyorum ama telefon dahi calmiyo defalarca aradım halen calmiyo

Bir hafta geçti hala evrak vermedinmi bı fırsatı kaçırıyorsun bugun son ise geç kalsan geri dönüş yok

Kardeşim ne güzel atanmışsın bukadarda zaman geçmiş telefonla iş bitirmeye çalışıcağınıza şahsen uğraşsan işlemlerle daha dogru olur bu firsatı kaçıŕırsan tercihte yapamazsin

Ben şu anda ameliyat olduğum için yürüyecek durumda değilim bu nedenle elimden gelen bu kadar babamda bu konularla ilgili çok bilgisi olmayan biri
Ben de elimden geldiği kadarıni yapıyorum

Arkadaşım o zaman boşa uğraşma ameliyat olduguna dair raporunu al ve babana ver oda ilgili kuruma durumunu anlatip raporunu versin belki bu sekilde idare edilir

Tamam bak zaten diyordu posta ile teslim yada şahsen posta ile yapa bilirdin yada 1.dereceden ailenden birini gönderseydin tamamdır

sarasota Ameliyat olduğum için evrakları verme yukumlulugum kalkmiyor yine evrakları vermem gerekiyor atandıktan sonra rapor alıp goturmeliyim

Suat65 ben de babamı gönderdim ona da Ankara dan arandıktan sonra evrakları getireceksiniz dendi İstanbul meb sitesinde de ayin dokuzuna kadar evraklar getirilmelidir deniyor ben de bunun diğer iller için de geçerli olup olmadığını öğrenmek istiyorum

Anteple görüştüm 19 eylül son günmüş ogun teslim etmezsen hakkını kaybedersin

Ben o kadar aradım cevap vermediler verdiğin bilgi için teşekkürler interka

Ben de öyle yaptım zaten Sarasota
Yardımcı olmaya çalıştığınız için hepinize teşekkür ederim

Tanıdık vardı cepten görüştüm ben rica ederim ne demek.

geleceknesil21 bazıları 9 u son diyo bazıları 19 20 si. araya bayram girdi diye uzatılabilr de belki. sen rahat ol 19 unda teslim et belgelerini. ameliyat durumunu da belirt. hiç bşey olmaz

Üst Alt