Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB evrak teslimi konusunda gecikme olabilir mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar meb evrak teslimi için geç kalmış ve gideceği yeri arayan var mı ? evrak tesliminde herhangi bi erteleme mümkün mü ? sonucta bayram var arada bakamayacaklar o arada 19-20 eylüle erteleyen yerler var mı acaba ?

aynı sorun bende de mevcut evrakları tam yetiştiremedim. 9 u kesin son tarih mi yoksa uzatılabilir mi arkadaşlar ?

Ankara meb e atananlar ?

Ankara mebe atananlar var mı aranızda varsa bi bakabilir misiniz ?

Bursa MEB'e atandım dilekçe verdim. Ankara MEB'e teslim ettim evrakları..

Ben bugün Yalova meb e gittim Bursa dan tayin almak için dilekçe vermiştim yazınız daha bize gelmedi diyerek beklemem gerektiğini söylediler.Son tarih 19 u dedim yarın bayramdan önceki son gün dedim onlarda yazı gelmezse 19 ubda gelin evraklarınızı alırız dediler

Slm arkadaşlar benimde istediğim ile dilekçem ilk atandığım bingöl mebden gelmiş bugün gittim evrakları verdim

Bizim evrak ne zaman gelecek bakalım

Zamanın Ötesinde evrak teslimi için son gün ne zaman sormadın mı acaba ? mesela başka şehirden gelmek isteyen biri için ? ben aradım ama bi türlü açmıyorlar anlamadım ki öğrenemedim

Ayın 9 unda teslim edilme gerekçesi bütün illerde geçerli mi acaba bilgisi olan var mı?

benim dilekçem buradaki milli eğitime ulaşmış. evraklarımı teslim ettim. evime en yakın yerde çalışmak istiyorum diye ayrı bir dilekçe yine yazdırdılar. bayramdan sonra arayın yeriniz belli olmuş olur dediler. sizlere nacizane tavsiyem işinizin peşine düşün. bana da sizi ararız ararız dediler ama ben aramasam dilekçemin geri gittiğini bile bana söyleyen yoktu. demek istediğim ararlar diye beklemek yerine sizde biraz çaba gösterin peşine düşün.

Bazı iller 9 bazı iller 19'u son gün evrak tesliminde gecikmeyin

Life atandığımız yere evrakları teslim etmişsek iş bitmişmidir ? 19 undan sonra değerlendirecekler ayın 19 u gitsek evrakları alıp başka yere götürme şansımız yokmudur ? yoksa 1 defalık tayin hakkını adayken kullanabilirmiyiz * çoğu kurumda kullanan çok bildiğim kadarıyla ama meb de yapana az rastladım meb adaylıktan sonra demiş ama sanırım kurum mudurune baglı cunku bu sıtedede yaptım dıyen oldu. birde bakanlar kurulunun kararı var 1 defalığına mahsus diye o adaylığıda kapsıyor değil mi sonuçta ? yani bi kaç hafta sonra başka ile tayin istersek sorun çıkar mı ?

@James Eastwood Eraklarınızı teslim etmişseniz işlem tamamdır, gitsenizde evrakları size teslim etmezler deneyeyim derseniz siz bilirsiniz, 1 defalık tayin hakkını adayken kullanabilirsiniz, memurların yer değiştirme yönetmeliğinde geçen 1 kez ifadesini danıştay iptal etmişti yani [FONT=sans-serif]engelli kamu çalışanlarına yasa ile tanınan bir defaya mahsus tayin hakkını danıştay durdurdu ve 1 defa ile sınırlandırılamayacağına karar verdi. Kararın tam metnine ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz. [/FONT]

mebe evrakları teslim ettim 19 eylülde gidip geri alabilirmiyim?

arkadaşlar mebe evrakları teslim ettim ama bulunduğum yerde kaldığıma çok pişman oldum bazı yerler evrak teslimi için 19-20 sini son görmüş demekki meb belli bir süre tanımış sizce ayın 19 u gitsem başka bir yer için dilekçe verip evrakları istesem kabul ederler mi ?(editör arkadaşlarda bilgilendirirse sevinirim) daha önce bu durumu yaşıyan ya da başkasının yaşadığını gören oldu mu ? birazda ailevi sorunlardan dolayı soruyorum çünkü 1 sene dayanabileceğimi sanmıyorum 1 2 ay çalışıp istifayı bile düşünüyorum. keşke bu atamada tercih yapmasaydım.

milli eğitimde çalışıp personel atamadan tanıdığı olan arkadaşlar varsa sorabilir mi acaba ? malum işe henüz başlamadık 2 haftayı bulur ama emin değilim şu saçma durumdan :/

Muratsaid pazartesi sonsa 20 si için mazeret uyduramazmıyız ? komisyon toplanmamışsa tabi hemen ilk gün toplanacaklarını sanmam

Allah sabredenlerle beraberdik kardeşim sıkıntın olduğunu belirtmişsin sabır ve dua ile aşacağını umut ediyorum

Muratsaid evrakları teslim ettiğim günden bu yana sırf bunu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim anlayacağın valla duada ediyorum hemde çok ama olmuyor 1 sene daha kalacağımı düşündükçe psikolojim bozuluyor

Benimde buna benzer sorunum var ama dua ile aşacağıma inanıyorum bende oturduğum yere istemedim başka bir ile istedim bir defaya mahsus olan hakkımı ama iyimi yaptım bilmiyorum sıkıntı herkeste var bak yeni sıfır ev aldım satıp gideceğim yaşadığım yerden ne gelirse haktan gelir boyun eyeceğiz kurulu düzenimi bozup gidiyorum bu hiçte kolay değil bunu en iyi ben biliyorum

Muratsaid sizde mebe atandıysanız hakkınız duruyor adaylık kalktıktan sonra kullanabileceksiniz. siz yetişkinsiniz sanırım 20 yaşındayım ve bu konuda ciddi baskı var üstümde psikolojik olarak zaten bayramıda kavga ederek gecirdim. ne diye dinlediysem aileyi bende anlamadım sene başından beridir gitmeyi düşünüyordum çünkü iş-ders ikilisini düşünmekten başka birşey ile uğraşmak istemedim ama şimdi herşey alt üst seneyi nasıl geçirecem bilemiyorum açıkçası 2 3 ay çalışıp istifayı basabilirim sonra ceker gider 2018 e hazırlanırım

Atamam bingöle çıktı ben başka bir ile istedim tayinimi x yer diyelim ve oturduğum ikamet ettiğim yer ise adana kardeşim 5 yıl dönemem o hakkımı kullanmış oluyorum

Muratsaid ekpss den atandıysanız kullanmamış oluyorsunuz diye biliyorum yani adaylık kalktığı zaman başka yere tayin isteyebilirsiniz dilekçe sayılmıyo diye biliyorum yani

Bende tam olarak bilmiyorum bilen biri yazarsa öğreniriz yada en geç göreve başlayınca öğreniriz hayırlısı artık

Üst Alt