Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Akademi Giriş Kılavuzunda neden Ekpss Puanına göre girişden bahsedilmiyor?

@mehtapsolmaz, ben de sosyal bilgiler öğretmenliği ataması bekleyen birisi olarak söylüyorum şu anda milli eğitim bakanlığı engellilere de akademi eğitimini zorunlu yattı gibi gözükse de onlar da şu anda tam ne yapacağını bilmiyor yani kamuoyundan çok baskı var seçim zamanına doğru 2028 belki bir müjde olarak engelliler muaf tutulabilir en kötü ihtimalle seçim zamanına kadar eski usulü engellilerin atanması bekleniyor bunu bir atama bekleyen engelli öğretmen olarak diğer engelli öğretmen adaylarından aldığım duyma dayanarak söylüyorum

@mehtapsolmaz, yüksek ihtimalle ne yapılacağı hakkında kimse emin değil, kararı son ana kadar muamma olacak. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

@WinstonSmith, milli eğitim bakanlığı'na kararsız bırakan durum şu mesela benim branşım sosyal bilgiler öğretmenliği için konuşmak gerekirse sadece Sultanahmet bölgesinde İstanbul'da var eğitimler örneğin Konya'da yaşayan veya Kastamonu'da yaşayan bir sosyal bilgiler öğretmeni nasıl gelecek konaklama desteği de yok yurt desteği de yok İstanbul ve Ankara için konuşuyorum işte milli eğitim bakanlığı farklı planlar üstünde çalışıyormuş konuşulan bir diğer plan ise teorik derslerin online üzerinden engellilere verilmesi bu staj yapacağımız uygulamalı dersler ise engelliye en yakın okulda verilmesiymiş öyle bir söylenti de var şu anda milli eğitim bakanlığı Büyük ihtimal 2028 yılında başlatacak engelleri akademiyi çünkü bu senede akademisiz alacak Büyük ihtimal 2026'da açıkladı Yusuf Tekin 2027'yi burada seçim dönemine yakın olduğu için akademi pek çıkartmazlar engelleri seçim vadi olarak yani o konuda 2028'e kadar atanabilecekler çok şanslı olacak

Üst Alt