Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb 300 öğretmen alımı 2. aşama başvuruları 6-10 Mart 2015

Life

Moderator
Konular
22
Reaksiyonlar
22
T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Sayı : 68898891/903.02/2368323 / 03/03/2015
Konu: Engelli Öğretmen Alımı

VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Bakanlığımıza bağlı eğitim kuramlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53 üncü maddesi çerçevesinde, 2014 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) katılanlardan 300 boş kontenjana engelli öğretmen ataması için 18-24 Şubat 2015 tarihleri arasında başvurular alınmıştır.

Geçerli başvuru sahibi adaylar 06-10 Mart 2015 tarihleri arasında 3 İl tercihinde bulunacaklardır. Adayların başvurulan il milli eğitim müdürlüklerince onaylanacaktır. Atamalar ise 13 Mart 2015 tarihinde tercihleri de dikkate almarak EKPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Fethi Fahri KAYA
Bakan a.
Genel Müdür V.

Başvuru yapan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :)

300 tane engelli öğretmen kardeşimize hayırlı olsun eminim Türkiyenin en iyi 300 öğretmeni onlar olur :)

300 öğretmen değil bütün engelli öğretmenleri atayacaklardı

546 engelli öğretmenin ataması gerçekleştirilecek

1. Aşamaya başvurmuş olan herkese şimdiden hayırlı olsun müjdeyi bakan bizzat verdi :)

Bakan Avcı, engelli öğretmenlerin atamasına ilişkinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Daha önceki dönemlerde de engelli öğretmen atamalarını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu son dönemde yapılacağını ilan ettiğimiz 300 engelli öğretmen atamasının da müracaatlarını aldık. Bu müracaatlar sonucunda gördük ki toplam 546 engelli öğretmen adayımızın müracaatı var. Bunların tamamının atamasını yapacağız; ama bu sadece müracaatı olan engelli öğretmen adaylarıyla ilgili. 546 engelli öğretmen adayının tercihlerini aldık, onların atamalarını gerçekleştireceğiz. Diğer atamalarımızı da, Temmuz başında yapılacak KPSS'nin sonuçlarına göre ve emekli olan öğretmenlerimizin branşlarının dağılımına bakarak yapacağız."

mrb arkadaşlar 2015 MART ENGELLİ PERSONEL (ÖĞRETMEN) ALIMINA İLİŞKİN 2.AŞAMA BAŞVURU niçin yapıldı. 1 incisi şubat ayında yapılmıştı ve başvurumu yapmıştım ve daha sonuçları açıklanmadı 2.ye başvuru yapmadım bugün gördüm.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Acaba öğretmen alımı bu son başvuruya göre mi yapılacak?TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar 2. başvuruyu yapmadım ben sıkıntı olur mu ?

bu 3 il içinde kendi yaşadığımız yer oluyor mu yoksa onların verdiği rastgele 3 yer mi

Sizin yazdığınız herhangi 3 il. Bu 3 ili seçerken hiçbir şart veya kısıtlama yok

Arkadaşlar bu yıl KPSS ye gircem.yök e bildirmem halinde engelli durumundan girebilir miyim .

Kpss de engelli kontenjanı diye bişey yok. Engelli kontenjanından faydalanmak için ekpss ye girmeniz gerekiyor o da en erken 2016 da var

Üst Alt