Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs 2018'de raporum bitecek. EKPSS'ye girebilecek miyim?

Yusuf03400

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar herkese iyi forumlar ..

Öncelikle 24 mayıs 2016 da lösemi teşhisi konuldu ve %70 sağlık raporum var.
bildiğiniz gibi nisan 2018 ekpss yapılacak ancak benim raporum mayıs 2018 de bitiyor %30 a düşürülecek
şimdi ben sınava girebilirmiyim girip başarılı bir puan alsam ve bundan sonra benim rapor bitse atamam yapılırmı lütfen yardımcı olun ona göre çalışmaya başlayacam şimdiden teşekkür ederim :)

sınav zamanı raporunun süresi geçmiş olmuyor sınava girebilirsin..lakin tercih zamanı, tercihini yapıp atanırsan atandığın kurum senden yeni tarihli rapor isteyecektir.sende %40 rapor alamassan ataman iptal olur.

onu bilemiyorum işte...emin misin %30 a düşüreceklerinden? yönetmeliğe baktın mı yüzde kaç rapor veriyolar diye?Geçmiş olsu bu arada

Ashbringer

sanırım abi 2016 mayısta tanı konuldu

A. Akut Lösemiler
1-Tam Remisyonda (Remisyon sonrası 5. yıla kadar) % 30
2-Tam Remisyonda (Remisyon sonrası 5. yıldan sonra) % 10
3-Tedavisi devam eden olgular 70
4-Remisyona girmeyen % 90

şuan remisyondamıyım bilmiyorum evde haplarla tedavi alıyorum

Anladım doktorun muhtemelen bilgi vermiş sana %70 den %30 a düşecek raporun Tedavi devam ederken rapor aldığın için %70 almıssın.

Remisyon nedir?
Remisyon, lösemik blastların kan ve kemik iliğinden kaybolması ve kemik iliğinin normal yapı ve fonksiyonunu kazanması demektir. Remisyondaki bir hastanın belirgin bir yakınması kalmaz ve kan sayımları normal bulunur. Tam remisyon sağlanması için hastaların önemli bir kısmında yoğun bir kemoterapi uygulanması gerekir.

Bununla geçmiş olsun ....

sağlığına kavuş da bir önce gerisini hiç düşünme ALLAH BÜYÜKTÜR
rabbim şifalar versin
en güzel hediye senin sağlığına kavuşmandır. bunun için mücadele et, gerisi olursa olur olmazsa dert etme sakın

Skolyoz23

Abi ister istemez tüm hayatım alt üst oldu okul felan sınava 2 hafta kala girdim hastahaneye mecbur geleceğim konusunds endişe ediyorum bir mesleğim yok babam emekli yani sizde beni anlarsınız diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yusuf kaç kilosun vucut kitle endeksin %40 ı geçerse %20 de oradan verirler geçmiş olsun

Kemoterapiler öncesi 116 şimdi 183 boy 91 kilo

KARDEŞİM senin rapor bitesiye kadar 140 ı geçersen olur yoksa ımkansız :D

Arkadaşlar yazayım ben buraya benden sonrakiler faydalansın ..

Rapor süresi en az işe girene kadar geçerli olmak zorunda aksi taktirde atama yapılmaz rapor lösemi hastları için remisyona girildikten sonra 30 a düşüyor başka bir hastalık yoksa bunu yükseltmenin hiç bir yolu yok ..

Lösemi hastasıyım EKPSS'ye girebilir miyim ?

Herkese Hayırlı Akşamlar
2 yıllık harita kadastro bölümü okuyorum . Anadolu lisesi mezunuyum.

06.09.2018 tarihine kadar geçerli %70 raporum var
remisyona giren lösemi için rapor %30'a düşürülüyor .

şuan remisyondayım ancak 06.09.2018'e kadar geçerli raporum var.
sınava girip kazanırsam atamam olurmu yeni bir rapor istiyorlarmış sürekli olanından

benim rapor acaba geçerli olduğu tarihe kadar mı olur yoksa şuan remisyonda olduğum için 30 mu verirler bir yolu varmı bilgisi olan bu işlerle uğraşan biri yardımcı olursa çok sevinirim

Üst Alt