Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı evde bakım maaşı alan var mı?

trneco

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
mart ayı evde bakım maaşı alan varmı

ya kardeşim daha ayın kaçı

hele ayın ortası gelsin bari

ya kardeşim geçen ay 11.de alan oldu biz ,12.side aldık,, 6sında aldığımız aylar oldu neden rahatsız oldun

valla illere göre değişiyor bizimki genellikle ayın 20 sinden 30 una kadar mutlaka yatıyor

,ben neden rahatsız olim bende alıyorum ayın ortasında yada aybaşında bankadan alıyorum bende senin gibi başlarda hep sorardım alan varmı diye ama dişimizi sıkıp aybaşını bekliyom ve gidip alıyom ve ben rahatsız olmadım keske ayın başında yatsa özürlü benim oglum gibi ve öbür kardeşlerimde erken alsalar bende sevinirim

Evet malesef hala bir tarihe sokamadılar bu işi, hep ayın 20 sınden sonra yatıyordu gecen ay mesela ayın 10 u gıbı yattı esk de,

ben her ay düzenli alıyorum martın 1'nde aldım

kırşehir ayın 15. gününü geçmeden yatar bir kaç istisna olmuştur ama hiç gecikme yaşamayan şehirlerden biridir umarım diger yerlerde de böyle gecikmesiz sorunsuz yatar

adıyamanlı arkadaşımız her ayın ..1 inde düzenli alıyormuş ..ne güzel ,, inşallah büyük şehirlerde düzene girer

Az önce netden baktım. Bakım maaşı yatmış. 14 Mart Cumartesi Saat 19:50'de yatmış. İstanbul Anadolu Yakası.

slm arkadaşlar mart ayı 2022 maaşı alan varmı aranızda bu ay 550 alanlar mart ayına özel 957 almışlar sadece bu aya özel bi durummuş bi bilgisi olan varmı?varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum maaşlar hala yatmamış

slm arkadaşlar mart ayı 2022 maaşı alan varmı aranızda bu ay 550 alanlar mart ayına özel 957 almışlar sadece bu aya özel bi durummuş bi bilgisi olan varmı?varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ben aldım 577.tl o tür bir şeyden de haberim yok,saygılar...

Üst Alt